Mia är vitklädd och står i en yogaposition.

Inspiratör Maria

Maria Olsson driver yogastudio i Munkfors.

Jag heter Maria Olsson, är 51 år och bor i Munkfors. Jag driver yogastudio och ser fram emot att så snart som möjligt få yoga ute i gröngräset med mina deltagare.

Allt smakar bättre utomhus

Jag älskar att vara utomhus! Äter gärna både frukost och kvällsmat utomhus, även om det är lite kallt. Tar hellre på mig en extra jacka eller varm filt för att kunna vara ute. Sitter gärna vid en eld och grillar kolbullar, äter korv med bröd och kokar kaffe utomhus. Mysigt och smakar så gott!

Naturen ger energi och kraft

Förutom att yoga utomhus tar jag gärna en promenad, cyklar eller springer. Vi har så enormt bra tillgång på fin natur i Munkfors och jag brukar hålla till vid badplatsen, elljusbanan i Mjönäs, elljusbanan i Hagalund, Hästskoholmen eller Gamla Bruket. Underbara ställen med härlig miljö där jag förutom fysisk aktivitet både mediterar eller läser en bok. Vill gärna inspirera andra att vara utomhus för att röra på sig och få energi och kraft.

Att sitta ensam vid en plats utomhus och läsa en bok kan vara friluftsliv för mig. Att sitta vid en eld och umgås och grilla korv och bara vara. Att lyssna på fåglarna, känna vinden eller värmen från solen och sluta ögonen och vara i nuet är härligt. Utomhuskänslan är mycket energigivande och kraftfull för mig. Picknick och vandring är också friluftsliv för mig.

Kontakt

Maria, friluftsinspiratör

Kika gärna in på Marias kanaler.

Vill du bli friluftsinspiratör?

Vill du, precis som Maria, bli friluftsinspiratör? Då tycker vi att du ska anmäla ditt intresse via vårt formulär.

Vidare till anmälningsformuläret

Publicering: 2021-05-12 | Ändrat: 2021-05-12
Sidansvarig: Nathalie Andersson | nathalie.andersson@munkfors.se