Hoppa till huvudinnehåll

Företagsbesök hos Munkfors Steakhouse & Pizzeria och Munkfors Arena AB

Årets andra företagsbesök gick till två väldigt olika verksamheter, Munkfors Steakhouse & Pizzeria och Munkfors Arena AB. Trots sina olikheter har de en viktig gemensam nämnare, de är viktiga mötesplatser i vår kommun där invånare och besökare kan träffas och ha trevligt tillsammans.

Munkfors Steakhouse & Pizzeria har något för alla smaklökar
Nu är det inte länge kvar innan en ny skylt pryder entrén till restaurangen som tidigare gick under namnet Altans Restaurang & Pizzeria. Nya ägarna Ahmed Hammoud och Bangqin Ali har flyttat in och gjort sig hemmastadda. Tillsammans har de renoverat lokalerna och skapat en härlig trivselkänsla i restaurangen som numera går under namnet Munkfors Steakhouse & Pizzeria. Båda har erfarenhet inom restaurangbranschen och nu satsar de på nya menyer för att bli ett trevligt matställe i centrum.

Munkfors Arena AB  tar form 
Bygget av den 2000 kvadratmeter stora sporthallen är i full gång. Man kan nästan föreställa sig ljudet av hejaropen från publiken när man ser den mäktiga läktaren som rymmer upp till 375 personer. Inom kort kan vi äntligen välkomna invånare och besökare till en modern, välplanerad och stor hall. Bygget skapar även möjligheter för IFK Munkfors andra bolag, Munkfors Förenings- och Konferenscenter, som ligger i nära anslutning till arenaområdet.

Vanja Persson, vd för både arenan och Konferenscenter, Lennart Berg, projektledare och Anders Landegren, projektledare NIWA, tog med kommunens representanter  på en spännande rundtur på bygget som står klart senare i vår. Nu ser vi fram emot invigningen!

Tack för titten!

Med på dagens besök var: Mathias Lindquist, kommunalråd, Jan-Olof Appel, kommunchef, Urban Karlsson, förtroendevald och Birgitta Svensson, turism- och näringslivschef.

Vill du få ett besök från oss?
Vi från näringslivsenheten och kommunledningen kommer gärna och hälsar på dig och din verksamhet. Kontakta gärna vår turism- och näringslivsutvecklare för mer information.

Birgitta Svensson,  turism- och näringslivsutvecklare
0563-54 10 80
birgitta.svensson@munkfors.se

Publicering: 2019-02-13 | Ändrat: 2019-02-13
Sidansvarig: Nathalie Andersson | nathalie.andersson@munkfors.se