Hoppa till huvudinnehåll

Munkfors och Sunnes kommuner erbjuder föräldrastöd

Nu samarbetar Munkfors kommun med Sunne kommun för att kunna erbjuda Kommunikationsmetod (Komet) – ett utbildningsprogram för familjer med barn i åldrarna 3–11.

Munkfors kommun, i samarbete med Sunne kommun, erbjuder nu Komet – ett föräldrastöd för dig som vill minska konflikterna och få en bättre relation med ditt barn.

Genom Komet får du träffa andra föräldrar i samma situation och tillsammans arbetar ni mot en lugnare vardag. Programmet är utvecklat i Sverige och har hjälpt många familjer att få en bättre relation.

Hur går det till?

I en Kometgrupp träffas vi elva gånger och berör ett tema varje gång. Varje träff leds av två utbildade gruppledare. Du träffar din grupp en gång i veckan, cirka två timmar varje gång.

Här får du utbyta erfarenheter, veta vad forskningen säger och öva på nya sätt att bemöta ditt barn. Mellan varje träff tar du med dig praktiska övningar att prova hemma.

Föräldrar, med barn i åldern 3–11 år, som upplever att det är mycket bråk, tjat och konflikter hemma kan delta i gruppen. Kontakta föräldrastöd för att anmäla dig.

Träffarna hålls på Familjecentralen Pusslet, Zandergatan 1, 686 31 Sunne. Starten för utbildningen är tisdag, 10:e september, klockan 16.30.

Dokument och länkar

Länkar på munkfors.se

Kontakt

Föräldrastöd

E-post: foraldrastod@munkfors.se
Telefon: 0563-54 10 36

Publicering: 2024-07-11 | Ändrat: 2024-07-24
Sidansvarig: Erik Lundh | erik.lundh@munkfors.se
Skriv ut