Nyhetsarkiv

Förändrade öppettider i sommar

19 Jun 07:47 | Boende, miljö och trafik, Kommun och politik,

Under sommaren förändras våra öppettider i kontaktcenter, biblioteket och i Munkforsbostäders expedition.
Här hittar du information om de tillfälliga sommartiderna.

Ändrade sophämtningsdagar vecka 25

13 Jun 07:09 | Boende, miljö och trafik,

Under vecka 25 är det ändrade dagar för sophämtning. Vi är tacksamma om ni ställer ut era sopkärl senast klockan 06.00, en dag tidigare än vid ordinarie sophämtning, under vecka 25. Detta då det inte är någon hämtning på fredag (midsommarafton) och det gör att sophämtningen tidigareläggs med en dag. Låt kärlet stå kvar tills det är tömt, hälsar Urbaser (tidigare RenoNorden).

Ny avdelning på Hedens förskola

12 Jun 14:54 | Utbildning och barnomsorg,

Under kommunstyrelsens sammanträdde i måndags, beslutades det att det ska öppnas en ny avdelning på Hedens förskola. Detta då antalet barn, enligt prognoser, kommer att öka.

Vernissage: #ART144Värmland

11 Jun 07:58 | Uppleva och göra,

Årets sommarutställning på Laxholmen kulturhus är lite speciell. Där finns nämligen hela Värmland representerat. Det blir en spännande blandning av konstnärer och konstformer. Varmt välkommen på invigningen lördag 16 juni klockan 12.00 (öppettiderna för dagen är klockan 11.00-17.00).

Planerade vägarbeten 2018

8 Jun 08:01 | Boende, miljö och trafik,

Här kan du ta del av vilka vägar vi kommer att utföra vägarbeten på under året. I år är det delar av Berggårdsvägen, Fågelvägen, Tallbacksvägen och på- och avstigningsplatsen vid Munkerudsskolan som kommer att rustats upp.