Nyhetsarkiv

Varning: bada inte uppströms kraftstationen

23 Jul 10:22 | Boende, miljö och trafik,

Badar du uppströms kraftstationen i Munkfors? Tänk på att detta kan vara förenat med livsfara eftersom man släpper på forsen under olika datum under sommaren. Vattnet kommer med stor kraft och kan överraska den som befinner sig på fel plats. Vi vill absolut inte att några drunkningstillbud ska inträffa och vi hoppas ni kan hjälpa oss att sprida informationen. Var försiktiga!

Bevattningsförbud införs – igen

12 Jul 19:32 | Boende, miljö och trafik,

Hagfors kommun levererar vatten till Munkfors kommun. Från och med i dag, 12 juli, inför de bevattningsförbud - igen. Det gäller alltså även boende i Munkfors kommun med kommunalt vatten.

Bevattningsförbudet är hävt

10 Jul 21:10 | Boende, miljö och trafik,

Från och med i dag, 10 juli, hävs bevattningsförbudet i Hagfors kommun. Boende i Munkfors kommun, med kommunalt vatten, får sitt vatten från just Hagfors kommun vilket betyder att bevattningsförbudet även hävs i Munkfors kommun.

Förändrade öppettider i sommar

10 Jul 07:47 | Boende, miljö och trafik, Kommun och politik,

Under sommaren förändras våra öppettider i kontaktcenter, biblioteket och i Munkforsbostäders expedition. Här hittar du information om de tillfälliga sommartiderna.

Klimat- och miljödagen 2018

9 Jul 08:37 | Boende, miljö och trafik, Uppleva och göra,

Kom förbi och delta i Munkfors kommuns klimat- och miljödag lördag 18 augusti klockan 10.00-14.00 vid Ransäters hembygdsgård. Vi bjuder på en riktig familjedag med bland annat musikteater och experiment. Självklart bjuder vi alla på fika.