Nyhetsarkiv

Dags att söka feriearbete/sommarjobb

19 Apr 08:00 | Boende, miljö och trafik, Kommun och politik, Näringsliv och arbete, Omsorg och hjälp, Uppleva och göra, Utbildning och barnomsorg,

Nu är det hög tid för att söka feriearbete/sommarjobb i Munkfors kommun. Du som är född 2001 har företräde men finns det platser kvar kommer de att fördelas ut till er födda 2000 och 2002. Ansök innan 30 april 2018 för att få chansen till ett kommunalt feriearbete under sommaren.

Värmlandstrafik bjuder in till kommundialog

17 Apr 06:28 | Boende, miljö och trafik, Näringsliv och arbete, Uppleva och göra,

Vill du framföra synpunkter till Värmlandstrafik eller har du frågor om framtidens kollektivtrafik i Munkfors? Ta då chansen och delta i kommundialogen som äger rum på biblioteket i Munkfors på onsdag 18 april klockan 17.00. Då finns Jessika Lundgren, vd för Värmlandstrafik, på plats tillsammans med ytterligare tre chefer, för att svara på frågor och ta emot synpunkter från allmänheten. Varmt välkommen!

Kommunfullmäktige är inställt

16 Apr 16:02 | Kommun och politik,

Kommunfullmäktige tisdag 24 april är inställt. Det på grund av för få ärenden. Nästa kommunfullmäktige hålls tisdag 29 maj. Varmt välkomna då!

Skänk möbler till Loppisstationen

16 Apr 07:12 | Boende, miljö och trafik, Omsorg och hjälp,

Vill du skänka möbler som du inte längre behöver? Lämna in dem på Loppisstationen på Laxholmen eller kontakta oss så kommer vi och hämtar det du vill skänka. Möblerna ska vara i så pass bra skick att de kan komma någon annan till nytta.

Nu ska polisnärvaron öka

12 Apr 13:56 | Boende, miljö och trafik,

Efter den senaste tiden med ökad brottslighet i Munkfors, samlades polis, nattövervakare, företagare och representanter från kommunen till ett möte där cirka 50-talet personer deltog. Syftet med mötet var att föra en öppen dialog om hur man med gemensamma krafter ska jobba vidare med att försöka stävja brott.