Hoppa till huvudinnehåll

Vi bjuder in till speed-dating under rekryteringsträff

Munkfors kommun anordnar för första gången en rekryteringsträff i Arbetsförmedlingens gamla lokaler för att hitta rätt vikarier till vård, omsorg och skolan. Dessutom är även företag med rekryteringsbehov inbjudna till träffen.

Nu söker vi fler engagerade, stolta och kompetenta medarbetare som vill bidra till vad vi kallar för Munkforsandan. Den 16 februari anordnar Munkfors kommun en rekryteringsdag där arbetssökande får möjlighet att träffa cheferna inom vård, omsorg och skola som svarar på frågor och informerar om tjänsterna.

– Det är första gången vi använder oss utav den här metoden. Vi testar det nu så får utvärdera efteråt. Blir det lyckat kan det bli något återkommande. Det blir spännande att se hur det går och vi hoppas på att möta många arbetssökande, säger Therese Pettersson, personalchef på Munkfors kommun.

Även företagare kommer

Företagare i Munkfors med tillgängliga platstjänster har också bjudits in och kommer att träffa arbetssökande under dagen.

– Här i Munkfors har vi ett nära samarbete med företagen. Därför är det kul att vi kan erbjuda dem att medverka under rekryteringsträffen, säger Therese Pettersson.

Kommunen använder sig utav rekryteringssystemet Varbi. På rekryteringsdagen kan du få hjälp att logga in i systemet för att söka jobbet. I montrarna kommer det finnas tävlingar där du har möjlighet att vinna priser. Det bjuds även på kaffe.

Som arbetssökande är det fritt inträde och ingen föranmälan krävs.

Dag: Torsdagen den 16 februari
Tid: 15.00-19.00
Plats: Arbetsförmedlingens gamla lokaler på Smedsgatan 16, Munkfors

Publicering: 2023-01-30 | Ändrat: 2023-02-13
Sidansvarig: Erik Lundh | erik.lundh@munkfors.se
Skriv ut