Hoppa till huvudinnehåll

Telia har just nu driftstörningar (uppdaterad)

Det är för närvarande störningar hos flera av Telias tjänster. Kunder larmar om stora problem med telefoni, internet och tv-tjänster.

Störningarna på Telias tjänster inleddes cirka klockan 12 på måndagen. Störningarna förekommer i hela Sverige, men även i Norge, Danmark, Finland och Litauen.

”På grund av det ligger både vår hemsida och 90 200 nere tillfälligt. Våra tekniker jobbar för fullt på att lösa problemet” skrev de på Facebook.

Telia har aktiverat nationell krisledning i både Sverige och Norge. En stor teknisk expertgrupp har felsökt och identifierat orsaken till störningen. Nu pågår arbete med att åtgärda problemen och flera system har börjat starta upp igen. Det finns ingen prognos för när samtliga problem kan vara återställda.

Ett antal myndigheter och regioner har i media uppgett att de har påverkats av störningarna. Tillgången till numren 1177 och 114 14 har påverkats, dock ej till nödnumret 112.

Så kommer du i kontakt

Till dig som vill ha kontakt med oss på kommunen hänvisar vi tills vidare till vår mail: kommun@munkfors.se

Hälso- och sjukvård

Behöver du komma i kontakt med din vårdcentral kan du skicka meddelande via tjänsterna på webbplatsen 1177.se
Du hittar information om fler alternativ på webbplatsen 1177.se. under Din guide till vården i Värmland – 1177

Värmlandstrafiks kundservice och beställningscentral 

  • Färdtjänst- eller sjukresekunder som behöver boka en direktresa med avfärd inom de närmsta timmarna kan ringa 070-237 75 56 för att komma till vår bokningscentral.
  • Sjukvårdspersonal som vill komma i kontakt med vår bokningscentral kan ringa 070-237 75 56.
  • Färdtjänst- eller sjukresekunder kan få personlig service i Värmlandstrafiks lucka vid Centralsjukhuset i Karlstads huvudentré.
  • Kunder som vill komma i kontakt med Värmlandstrafiks kundservice kan chatta med Kundservice på Facebook eller mejla till info@varmlandstrafik.se. Du kan också få personlig hjälp på Värmlandstrafiks kundcenter på busstationen i Karlstad samt hos våra ombud. https://www.varmlandstrafik.se/biljetter/sa-koper-du-biljett/forsaljningsstallen/
Publicering: 2023-01-23 | Ändrat: 2023-01-23
Sidansvarig: Erik Lundh | erik.lundh@munkfors.se
Skriv ut