Hoppa till huvudinnehåll

Nya tjänster och nya lokaler för Gummiverkstán

Doften och känslan av nytt, möter oss när vi kliver in hos Eliaz Persson i de nya stora, ljusa lokalerna på Näsets industriområde.

Flytten till nya verkstaden, gick för bara några veckor sedan och man har redan hunnit installera sig väl.
Precis som i de tidigare lokalerna finns nu Gummiverksta´n och Bilelektriska i samma nybyggda fastighet. Adressen är Industrivägen 2B, bredvid industriföretaget Swedev.

Eliaz är inne på sitt fjärde år som företagare och han utvecklar verksamheten och samverkar med andra företag. Numera är det inte bara däckbyte-balansering, försäljning av däck och fälgar samt förvaring av vinter och sommardäck som verkstan sysslar med. De nya större lokalerna har anpassats för tvätt och rekonditionering av fordon samt att nu kan ytterligare en tjänst erbjudas…

Stenskottslagning, nyhet hos Gummiverkstán

Precis i dagarna har verkstaden nämligen blivit certifierade för att laga stenskott.

– Stenskott på bilrutan kan utgöra en trafikfara och ofta leder det till sprucken vindruta om inget görs i tid. Vi har nu möjlighet att direkt laga stenskottet och förhindra att hela rutan behöver bytas, säger Eliaz.

Det råder inga tvivel om att de större lokalerna ger bra förutsättningar för en fin utveckling. Kommunens representanter på besöket: Mathias Lindquist, Urban Karlsson och Birgitta Svensson tackar för att vi fick kika in en stund och önskar både Gummiverksta´n och Bilelektriska lycka till i deras nya lokaler.

Publicering: 2024-03-01 | Ändrat: 2024-03-01
Sidansvarig: Birgitta Svensson | birgitta.svensson@munkfors.se
Skriv ut