Hoppa till huvudinnehåll

Nationella vaccinationsveckan

14-20 mars genomförs en nationell vaccinationsvecka i Sverige. I Munkfors erbjuds drop-in, 6 april, 10.00-13.00 för dig som ännu inte vaccinerat dig eller behöver en påfyllnadsdos.

Vaccinet är det allra viktigaste verktyget i kampen mot covid-19 och i Sverige har vi med gemensamma krafter nått en hög vaccinationstäckning. Men det är fortfarande mer än en miljon människor över 12 år som inte tagit sin första dos. Därför genomförs nu en nationell vaccinationsvecka i Sverige under vecka 11.

Riktade insatser

Under kampanjveckan (14-20 mars) kommer Munkfors kommun att göra riktade insatser för att nå personer och grupper som ännu inte har vaccinerat sig. Detta för att öka vaccinationstäckningen i kommunen.

Drop-in-vaccination på ABF

Kommunen har tillsammans med vaccinationsmottagningen i Hagfors anordnat en dag för drop-in-vaccination. Du är välkommen hit utan att ha bokat tid. Du kan också boka tid i förväg på 1177.

När: onsdag 6 april, 10.00-13.00
Plats: ABF Munkfors, Torget 1

Tänk på detta innan vaccinationen

Du behöver ta med dig legitimation när du ska vaccinera dig. ​

Det är bra att ha på sig kläder som gör det enkelt att komma åt överarmen vid en vaccination. Till exempel en kortärmad tröja. ​

Mer information

Boka tid för vaccination på 1177.se
Folkhälsomyndigheten: till dig som är ovaccinerad mot covid-19

Publicering: 2022-03-10 | Ändrat: 2022-03-10
Sidansvarig: Nathalie Andersson | nathalie.andersson@munkfors.se
Skriv ut