Hoppa till huvudinnehåll

Medverka på gruppträffar för föräldrar

Munkfors kommun är tillsammans med Region Värmland med i ett unikt hälsoprojekt med visionen att ”Munkfors barn ska gå starka in i framtiden”. Detta projekt innebär att skolan arbetar aktivt med hälsans alla områden i läroplanen, och att föräldrar erbjuds möjligheten att delta i föräldragruppen Hälsofrämjande föräldraskap.

På torsdag inleds gruppträffarna ”Hälsofrämjande föräldraskap”. Under träffarna pratar vi om vad som är viktigt för att ha hälsa både nu och i framtiden. Ytterligare en del av projektet genomförs med elever i Munkfors skolor.

Samtalen kommer att beröra områden såsom fysisk och psykisk hälsa samt hur man som förälder kan uppmärksamma och hjälpa sitt barn att förbättra sin hälsa.

Du får tips och pepp från andra vuxna såväl som från gruppledarna. Träffarna är fysiska men du kan delta via mobil, surfplatta eller dator.

Gruppträffarna tar plats på biblioteket och kommer hållas fyra torsdagar i rad med start den 25/1–2024 mellan klockan 16.30 och cirka 18.30.

Det kommer lottas ut tre vinster till de som deltar.

Dokument och länkar

Länkar till munkfors.se

Kontakt

Föräldrastöd

För anmälan till Hälsofrämjande föräldraskap, skicka mejl till foraldrastod@munkfors.se märkt med hälsofrämjande föräldraskap.

Publicering: 2024-01-22 | Ändrat: 2024-01-22
Sidansvarig: Erik Lundh | erik.lundh@munkfors.se
Skriv ut