Hoppa till huvudinnehåll

Laila och Sonny är säsongens vardagshjältar

Nu har årets första säsongshjältar utsetts i Munkfors kommun. Denna gång var det dags för Laila Jansson och Sonny Hagström att ta emot den fina utmärkelsen, tack vare inkomna nomineringar.

Tre gånger per år, i mars-april, augusti och december uppmärksammas privatpersoner, för sina ideella engagemang i Munkfors kommun. Och visst finns det gott om hjältar, som på olika sätt bidrar på olika sätt i bygden. ”Att få lyfta dem och visa uppskattning känns gott i hjärtat”. Just så kommenterar gruppen i näringslivsforumet för Munkfors-Ransäter uppdraget att utse hjältar.

Motiveringarna

Sonny Hagström

För stort ideellt engagemang i IFK Munkfors Auktioner. På ett förträffligt, omsorgsfullt och uppskattat sätt hanterar Sonny auktionsbud samt in- och utbetalningar från köpare och till säljare.

Laila Jansson

Som glädjespridare fick hon 2015 ta emot utmärkelsen ”Årets Munkforsing”. Laila har under åren åkt runt till olika äldreboenden, sjungit och spelat gitarr och förgyllt vardagen för de gamla. Laila är en omtänksam och hjälpsam person som också skjutsar de som har svårt att ta sig till affären för att handla eller komma ut på andra trevligheter. En sann hjälte i vardagen.

Publicering: 2022-04-12 | Ändrat: 2023-01-30
Sidansvarig: Birgitta Svensson | birgitta.svensson@munkfors.se
Skriv ut