Hoppa till huvudinnehåll

Anmäl dig till sommarkollo

Nu presenteras årets första sommaraktivitet! Du som under vårterminen gått i årskurs 6–9 och bor, eller går i skola, i Munkfors kommun har möjlighet att anmäla dig till sommarkollo.

Följ med på ett av sommarens äventyr! Spenderar två dagar i en gammal skola några mil utanför Munkfors. Tillsammans hittar ni på aktiviteter, lagar mat, sover i sovsal och har det riktigt härligt tillsammans. Det planeras för bad, bad, mera bad, bad i regn, kvällsbad och morgondopp.

Självklart kan du spela kubb, sparka fotboll, sola, titta på molnen, äta glass, pyssla, spela spel, baka och grilla. Eller så kan du fiska, promenera, åka på älgspaning, jaga spöken och ha pyjamasdisco.

Listan kan göras oändlig och personalen på Fritidsgården, Agnes och Emelie och hemliga gäster, ser fram emot att skapa härliga sommarlovsminnen tillsammans med dig! Årets sommarkollo är en del av Munkfors kommuns satsning på kostnadsfria sommarlovsaktiviteter och kostar därför ingenting för dig som vill följa med.

Anmäl dig nu!

Fritidsgården tar emot alla intresseanmälningar och fördelar dem på de fyra olika kollotillfällena. Du kommer få ett brev hem med besked om du fått en plats och vilka andra som kommer åka tillsammans med dig.

Då får du också detaljerad information om var vi ska åka, tider, matplaner, packlista och allt annat som du behöver veta för att få en så bra kollovistelse som möjligt. Vid för många anmälningar sparas du som reserver och kan erbjudas plats vid återbud.

Kontakta

Fritidsgården

E-post: fritidsgarden@munkfors.se
Telefon: 0563 – 54 12 62 (Fritidsgården nås säkrast tisdag–fredag klockan 14.00–18.00)

Publicering: 2024-05-08 | Ändrat: 2024-05-16
Sidansvarig: Erik Lundh | erik.lundh@munkfors.se
Skriv ut