Hoppa till huvudinnehåll

Digital anslagstavla på munkfors.se

Enligt kommunallagen ska varje kommun erbjuda medborgarna en digital anslagstavla. Den publiceras i enlighet med kommunallagen (2017:725) 8 kap 9-11. I sidhuvudet på webbplatsen (längst upp till höger på startsidan) hittar du en ikonen "Digital anslagstavla".

Från och med årsskiftet är det lag på att alla kommuner ska erbjuda medborgarna, och andra intresserade, en digital anslagstavla. Där hittar du justerade protokoll, kallelser, information om delegationsbeslut, kungörelser och hur du kan överklaga ett beslut.
–  Med den digitala anslagstavlan så ökar medborgarnas insyn och möjlighet att följa den kommunala beslutsprocessen. Nu behöver du inte fysiskt besöka kommunhuset för att ta del av beslut. Nu finns informationen ett knapptryck bort, på vår webbplats, säger Thony Liljemark, kommunsekreterare.
Han fortsätter:
– Har man inte tillgång till en dator, surfplatta eller en smart telefon, så är man varmt välkommen till kommunhuset. Då kan man antingen låna en dator i biblioteket eller ta hjälp av personalen i kontaktcenter, för att få information eller ta del av den digitala anslagstavlan.

Här hittar du Munkfors kommuns digitala anslagstavla

Publicering: 2018-01-01 | Ändrat: 2018-02-09
Sidansvarig: Nathalie Andersson | nathalie.andersson@munkfors.se
Skriv ut