Nyhetsarkiv

Klimat- och miljödag i Munkfors

21 Sep 08:51 | Boende, miljö och trafik, Uppleva och göra,

Den 23 september, mellan klockan 10.00-14.00 arrangerar Munkfors kommun en Klimat- och miljödag på torget och i ABF-lokalen. Prova elbil, testa att cykla elcykel, handla närproducerad mat och träffa William Trollkarl. I samarbete med Löfbergs och Wasa bjuder Munkfors kommun de första 50 besökarna på en frukostpåse.

Allmänheten bjuds in till work shop 4/10 angående ny vision

20 Sep 11:00 | Kommun och politik,

Arbetet med en ny vision för Munkfors kommun pågår. Nu vill vi ha in dina synpunkter och förslag på vilken färdriktning Munkfors-Ransäter ska ta. Allmänheten bjuds in till ett arbetsmöte på MFKC tillsammans med kommunfullmäktiges ledamöter. 
När: 4 oktober, kl 19.00-21.00 
Var: Munkfors förenings- och konferenscenter 
Vi bjuder på fika! Varmt välkommen! 

Näringslivet bjuds in till work shop 18/10 angående ny vision

18 Sep 09:50 | Kommun och politik, Näringsliv och arbete,

Du som företagare i Munkfors kommun är en viktig del av Munkfors framtid och därför vill vi bjuda in till ett arbetsmöte 18/10 för att få in näringslivets synpunkter i arbetet med att ta fram en ny kommunvision. Kvällens fokus är på vilket sätt Munkfors kommun behöver utvecklas fram till 2030 för att vara attraktivt både att bo i och att verka i som företagare.

Dags att nominera till kulturstipendium

8 Sep 08:09 | Boende, miljö och trafik, Kommun och politik, Näringsliv och arbete, Uppleva och göra,

Nu är det återigen dags att lämna förslag till årets kulturstipendiat i Munkfors kommun. Förslag med motivering ska vara kommunstyrelsens till handa senast 12 oktober 2017. I fjol mottog Jäders teater kulturstipendiet.

Oljetrattar och nya glaskärl

7 Sep 14:18 | Boende, miljö och trafik,

Nu kan du hämta praktiska trattar för att fylla flaskor med överblivet stekflott och olja från både stekning och fritering. Oljetrattarna finns att hämta kostnadsfritt på kontaktcenter samt på återvinningscentralen.