Hoppa till huvudinnehåll

Säsongens vardagshjältar utsedda.

Årets sista vardagshjältar har utsetts av kommunens Näringslivsforum och fokusgruppen "Profilera Munkfors- Ransäter". Tre gånger om året delas priset ut, och syftar till att uppmärksamma privatpersoner som med sitt engagemang gjort en insats för Munkfors kommun. En hedersam utmärkelse och de som ska hyllas denna gång är Gunnel Lindroth och Hasse Backström. Motiveringarna lyder:

Gunnel Lindroth

För sitt engagemang och inspiration i den uppmärksammade digitala bak- klubben ”Baka med Gunnel” som hon startade mitt under pågående covid-19 pandemi. Det har blivit en populär klubb med medlemmar från olika delar av Sverige men även andra länder. Gunnel är också behjälplig med att baka till andra som av olika skäl, inte har ork eller möjlighet att göra det själva. Hon är en riktig bak- hjälte!

Hasse Backström

Hasse har tagit ett stort ideellt ansvar genom sitt engagemang i den grupp som föräldravandrar under helg- kvällar och nätter i Munkfors kommun. En viktig insats för att skapa kontakt och trygghet, ute bland de unga i samhället.

 

Stort grattis till de nya vardagshjältarna och tack för fina insatser!

 

Publicering: 2020-12-16 | Ändrat: 2023-07-06
Sidansvarig: Birgitta Svensson | birgitta.svensson@munkfors.se
Skriv ut