Hoppa till huvudinnehåll

Så långt har vi kommit på Hemesterresan till Lindsborg

Nu har vi varit igång ett antal veckor med aktiviteten som ska ta oss till vänorten Lindsborg i USA och tillbaka. Man kan välja att gå eller springa, registrera sina kilometer och samtidigt stötta kommunens föreningar. Hur ligger vi då till?

Under den första månaden som aktiviteten varit igång, har flertalet anslutit sig och är med och kämpar, för att tillsammans nå målet. Samtidigt stöttas föreningarna, när deltagarna väljer vilken eller vilka föreningar man vill gynna med sitt bidrag. Många kilometer ska avverkas i sommar och hur långt kan vi ha kommit då månntro? I skrivande stund, är vi snart på väg att lämna Sverige. Det är 37 kilometer kvar till Malmö.  Hittills har 435 kilometer avverkats,  så det är en bra bit kvar.

Ju fler som deltar och som rör på sig, gör förstås att vi kommer närmare målet och som Malin Lindh, Förenings- och folkhälsostrateg i Munkfors säger:

– Det finns inga begränsningar. Alla som vill vara med och gynna föreningarna i Munkfors, kan gå in på sidan och bidra med aktiviteter oavsett om man bor i Munkfors eller inte. Kanske du är en utflyttad Munkforsing som vill stötta en lokal förening? Det går också jättebra. Vi behöver öka takten, så häng på du också!

Resan mot Lindsborg fortsätter och pågår till 31 augusti.

Besök hemesterresans webb

Publicering: 2020-07-20 | Ändrat: 2023-07-06
Sidansvarig: Birgitta Svensson | birgitta.svensson@munkfors.se
Skriv ut