Hoppa till huvudinnehåll

Köptrogen i Munkfors

Nu är succétävlingen Köptrogen tillbaka för sjätte året i rad. Välkommen att handla på hemmaplan, det lönar sig.

Idag drar tävlingen Köptrogen igång. Stötta de lokala handlarna i Munkfors och var med och tävla om ett presentkort på hela 10 000 kronor. Det enda du behöver göra för att delta i tävlingen är att vara lokallojal i din handel. Handla i utvalda, lokala butiker och spara dina kvitton. Enkelt, va?

Regler
För att delta i Köptrogen ska du samla ihop minst tio kvitton från tio olika butiker. Då har du chans att gå till final. Varje kvitto ska ha en inköpssumma på minst 50 kronor för att du ska kunna lägga till det i din kvittohög som du sedan tävlar med. Inköpen ska vara gjorda mellan 11 december 2019 och 11 maj 2020. Du har med andra ord god tid på dig att genomföra dina lokallojala inköp. Dina sparade kvitton, tillsammans med namn och telefonnummer, lämnar du in på Munkfors turistbyrå senast 14 maj 2020

Vinst
Du tävlar om att vinna ett presentkort på 10 000 kronor och titeln ”Mest köptrogen i Munkfors”. Presentkortet används till att handla i de butiker/företag som ingår i tävlingen. Ytterligare två finalister får vardera 1000 kronor i presentkort.

Företag som deltar
Lerins, Mia’s, Blomsterboden, Loppisstationen, Hårshopen, OKQ8, RT Foto, Munkfors Trädgårdstjänst, Bilelektriska, Amorinen, Wood Jo, Lillängens Bil & Däck, Frendo, Turistbyrån, MECA- LM Bil, Harmoni, Leksaken, Bil & Maskin, Cappuccino och Däckhallen.

Publicering: 2020-03-22 | Ändrat: 2020-03-30
Sidansvarig: Nathalie Andersson | nathalie.andersson@munkfors.se