Hoppa till huvudinnehåll

Lyckad premiär för företagslunch på turné

Munkfors-Ransäter Näringslivsforum fortsätter att utveckla nya mötesformer där företagare kan träffas och stärka sitt samarbete. Via det nya konceptet "Företagslunch på turné" får företag anmäla sitt intresse att stå värd för en företagslunch.

Ruben Sibma och hans företag MK Gym Fitness and Fighting var först ut när Munkfors-Ransäter Näringslivsforum lanserade sitt sprillans nya koncept Företagslunch på turné. Syftet med den nya mötesformen är att företagare ska få möjlighet att berätta om samt visa upp sin verksamhet för andra företagare.

– När jag skickade ut intresseförfrågningar till våra företagare om vilka som skulle vara intresserade av att arrangera en lunch hos sig blev responsen över förväntan. Ruben var först att höra av sig, därför blev premiären hos hans företag, säger Birgitta Svensson, turism- och näringslivschef.

I samband med lunchen berättade Ruben om sitt liv i Holland innan han flyttade till Sverige, sin företagsidé och sitt entreprenörskap. Sedan blev det förstås en rundvandring i de nya lokalerna som invigdes så sent som i januari.

Lunchturnén i näringslivet fortsätter

Sju företagsluncher kommer att anordnas under 2020. Näst på tur att bjuda in till lunch är voestalpine Precision Strip AB.

– Tanken var att arrangera fyra träffar 2020, men eftersom intresset var så stort så utökar vi nu till sju totalt. Ett tydligt bevis på att man vill träffas ute bland företagen och veta mer om varandras verksamheter, säger Birgitta.

Publicering: 2020-03-03 | Ändrat: 2023-07-06
Sidansvarig: Nathalie Andersson | nathalie.andersson@munkfors.se
Skriv ut