Hoppa till huvudinnehåll

Köptrogen i Munkfors- Ransäter

För sjunde året i rad är kvittotävlingen Köptrogen i Munkfors- Ransäter igång. Att handla lokalt lönar sig och du har god tid på dig att samla kvitton från dina inköp.

Ny omgång av kvittotävlingen Köptrogen är igång. Stötta de lokala handlarna i Munkfors och var med och tävla om ett presentkort på hela 10 000 kronor. Det enda du behöver göra för att delta i tävlingen är att vara lokallojal i din handel. Handla i de lokala sällanvarubutiker som finns på deltagarlistan och spara dina kvitton. Håll avstånd och följ de anvisningar som finns för respektive butik under rådande covid-19 pandemi. Du har gott om tid på dig att samla kvitton. Sista dag är nämligen 17 maj.

Regler
För att delta i Köptrogen ska du samla ihop minst tio kvitton från tio olika butiker av de du ser på listan, företag som deltar. Då har du chans att gå till final. Varje kvitto ska ha en inköpssumma på minst 50 kronor för att du ska kunna lägga till det i din kvittohög som du sedan tävlar med. Inköpen ska vara gjorda mellan 7 januari – 17 maj 2021. Du som sagt var, god tid på dig att genomföra dina lokallojala inköp. Dina sparade kvitton, tillsammans med namn och telefonnummer, lämnar du in på Munkfors turistbyrå senast 19 maj 2021

Vinst
Du tävlar om att vinna ett presentkort på 10 000 kronor och titeln ”Mest köptrogen i Munkfors-Ransäter”. Presentkortet används till att handla i de butiker/företag som ingår i tävlingen. Ytterligare två finalister får vardera 1000 kronor i presentkort.

Företag som deltar
Lerins, Mia’s, Blomsterboden, Loppisstationen, Hårshopen, OKQ8, RT Foto, Munkfors Trädgårdstjänst, Bilelektriska, Amorinen, Wood Jo, Lillängens Bil & Däck, Frendo, Turistbyrån, MECA- LM Bil, Harmoni, Bil & Maskin, Cappuccino, Alla Sinnen,  Gummiverkstán Munkfors, Bittans Konditori och Söt och Flitig.

Publicering: 2021-01-14 | Ändrat: 2023-07-06
Sidansvarig: Birgitta Svensson | birgitta.svensson@munkfors.se
Skriv ut