Hoppa till huvudinnehåll

Årets Företagare i Munkfors 2020 utsedd

Årets Företagare i Munkfors har utsetts av föreningen Företagarna i Munkfors. I år föll valet på Eva-Lena Hagström som driver företaget Amorinen.

Eva-Lena Hagström som drivit företaget Amorinen i 18 år har lyckats försörja sig fullt ut på sin massageverksamhet i alla år. Eva-Lena brinner för sitt jobb och säger själv, att hon har aldrig för en sekund ångrat sitt val att satsa på eget företagande.

Motiveringen för utmärkelsen lyder: ”Hon sadlade om och slutade på en fast tjänst, för att starta eget 2002 och har på ett föredömligt sätt, skapat förtroende hos sina kunder med sitt entusiasmerande sätt och kunnande inom sin bransch. Hon har visat att man med vilja, kraft och mål kan uppfylla sina företagsdrömmar”

Normalt sett delas priset för Årets Företagare ut i samband med nationaldagsfirandet i Munkfors. Eftersom firandet fick ställas in i år, fick det bli en enklare ceremoni, utan publik på centrumscenen.

Vid utdelningen där diplom och blommor överlämnades, deltog från Företagarna i Munkfors, ordförande Patrik Hedin, Arne Glännman, styrelseledamot samt Munkfors kommuns representanter, turism- och näringslivschef Birgitta Svensson och kommunalråd Mathias Lindquist.

Publicering: 2020-07-23 | Ändrat: 2020-07-23
Sidansvarig: Birgitta Svensson | birgitta.svensson@munkfors.se