Hoppa till huvudinnehåll

Vattenläcka på Munkerudsvägen

UPPDATERAD: läckan på Munkerudsvägen 36-52 är lagad.

Uppdaterad 4 januari klockan 15.50

Ledningen är lagad och alla hushåll ska ha fått sitt vatten tillbaka. Vattnet kan vara brunt eller missfärgat när du spolar för första gången. Det är inte farligt att dricka utan försvinner efter en stund om du spolar kallvatten. Luft kan också förekomma så öppna kranen försiktigt. Tack för visat tålamod. 

Uppdaterad 4 februari 14.15

Tekniska kämpar på i kylan för att laga läckan på Munkerudsvägen. Tjälen var 70 cm djup vilket gjorde att det tog ett tag för våra medarbetare att ta sig ner till själva läckan. Nu börjar lagningsarbetet. Prognosen är att alla hushåll ska ha tillbaka sitt vatten i eftermiddag.

Uppdaterad 3 februari 14.45

Vattenläckan är större än vad vi först trodde. Vi kommer att behöva stänga av vattnet till fastigheter på Munkerudsvägen 36-52 redan 16.00 i eftermiddag. Vi kommer att ställa ut tre vattenvagnar en utanför pizzeria 37:an, en utanför Söta Kaka och en på Munkerudsvägen 49. Ta gärna med en dunk och tappa upp vatten.

Uppdaterad 3 februari 11.00

Vi har en vattenläcka på en huvudledning som berör fastigheter på Munkerudsvägen 36-52. I nuläget påverkar inte läckan leveransen av vatten till hushållen. Läckan kommer att lagas imorgon mellan 07.00 och 16.00. Under den här tiden kommer vi att stänga av vattnet till de fastigheter som berörs.

Vi kommer att ställa ut en vattenvagn utanför pizzeria 37:an under torsdag morgon. Ta gärna med en dunk och tappa upp vatten så att du klarar dagsbehovet.

Publicering: 2021-02-03 | Ändrat: 2021-02-04
Sidansvarig: Nathalie Andersson | nathalie.andersson@munkfors.se