Hoppa till huvudinnehåll

Vattenavstängning i Munkerud och Hagalund

Just nu har vi en pågående vattenläcka på Folketshusvägen i Hagalund. Endast ett hushåll är drabbat, men för att kunna laga läckan måste vi stänga ner huvudledningen som förser andra hushåll med vatten.

3 juli kommer vi att stänga ner en huvudledning på Folketshusvägen som fördelar dricksvattnet i bostadsområdet. Detta för att kunna laga en vattenläcka som berör en fastighet. Då ledningen ligger mitt i vägen kommer framkomligheten att vara begränsad under tiden som arbetet pågår.

I Hagalund kommer boende på Folketshusvägen, Klingevivägen, Lärkvägen och Falkvägen att vara helt utan vatten mellan 07.00-16.00. Tappa upp vatten för att kunna dricka eller spola i toaletten och se till att alla vattenkranar är avstängda.

Under tiden som huvudledningen är avstängd passar vi även på att utföra flera jobb för att förbättra vårt ledningsnät. Du som bor i Munkerud på Bergsgårdsvägen, Sunnevägen, Svartensvensvägen eller Bråtbäcken kan komma att ha reducerat tryck i din kran mellan 07.00-11.00. Tappa gärna upp vatten du också.

Tack!

För att du har överseende med de störningar som kan uppstå under tiden som vi förbättrar va-nätet.

Publicering: 2019-07-02 | Ändrat: 2019-07-02
Sidansvarig: Nathalie Andersson | nathalie.andersson@munkfors.se