Hoppa till huvudinnehåll

Träna ryggen online med Friskvården

Välkommen att delta i Friskvårdens senaste digitala lösning - ryggmotion online.

Friskvården i Värmland bjuder in till ryggmotion online – träning via nätet för dig som behöver ta extra hänsyn till ryggen. Här tränar du allsidigt och bygger upp styrka, stabilitet och rörlighet med säkra övningar. Motionsprogrammet är utarbetat av legitimerad sjukgymnast och leds av Friskvårdens motionsledare/hälsokonsulenter.

Hur fungerar ryggmotion–online?

Ryggmotionspasset är förinspelat och finns på webbplatsen Vimeo. När du har anmält dig får du, via din e-post, en internetlänk och en kod till Vimeo och motionspasset. Du kan alltså motionera var och när du vill – när det passar dig bäst!

Friskvårdens hälsokonsulenter Agnes, Frida och Daniel leder dig genom passet och visar både lite enklare och även tuffare alternativ så du kan delta efter din egen förmåga. Du behöver ha tillgång till ett liggunderlag eller en träningsmatta.

Under perioden får du även möjlighet till återkoppling från hälsokonsulenterna via e-post vid tre valfria tillfällen. Du har tillgång till ryggmotionspasset och kan träna till programmet hur många gånger du vill till och med 31 augusti 2021.

Ryggmotionen online är kostnadsfri.

Kontakt

Vill du träna med Friskvården är du varmt välkommen att anmäla dig via e-post.

E-post: agnes.vigander@ihvarmland.se

Publicering: 2021-04-14 | Ändrat: 2021-04-14
Sidansvarig: Nathalie Andersson | nathalie.andersson@munkfors.se