Hoppa till huvudinnehåll

Telia är ny leverantör i Munkfors stadsnät

Munkfors stadsnäts kunder får nu ännu fler tjänster att välja bland, då Telia ansluter med fullt produktutbud.
- Telia är en efterfrågad leverantör från privatkunder och därför är det jättekul att ha dem med i vårt utbud, säger Kerstin Sandberg, stadsnätschef på Munkfors stadsnät.

Några veckor efter jul kommer kunder anslutna privatkunder till Munkfors stadsnät att kunna köpa internet, tv och telefoni av Telia. Detta gäller dock inte företagstjänster. Där avvaktar Telia ännu och förhandlingar pågår.
– Telia är en efterfrågad leverantör från privatkunder och därför är det jättekul att ha dem med i vårt utbud, säger Kerstin Sandberg, stadsnätschef på Munkfors stadsnät.
– Nu får kunder i stadsnätet fler valmöjligheter. Snabbt och säkert bredband, telefoni samt tv, film och sport på alla skärmar. Det är en helhetslösning som vi äntligen kan erbjuda alla dessa hushåll och det känns riktigt bra, säger Philip Wagrowski, ansvarig för Telias tv- och bredbandstjänster.

I gång i januari

Ett skarpt lanseringsdatum är ännu inte helt klart men planen är att ha Telia igång redan i januari. När lanseringsdatum är klart kommer tjänster och priser att visas i stadsnätets portal som du hittar på munkfors.valjtjanst.se

Mer information

Mer information om Munkfors stadsnät hittar du här

Publicering: 2017-12-18 | Ändrat: 2021-06-24
Sidansvarig: Nathalie Andersson | nathalie.andersson@munkfors.se