Hoppa till huvudinnehåll

Städinsatser i hemtjänsten ställs in

SMHI har utfärdat en klass 1-varning för Värmlands län med hänvisning till de höga temperaturerna. Med anledning av detta har Munkfors kommun fattat beslut om att tillfälligt ställa in planerade städningar (under perioden 180725-180801) i hemtjänsten för att istället prioritera att ingen av våra omsorgstagare far illa av värmen samt att alla får i sig ordentligt med vätska.

Det har under en längre tid varit extremt varmt och det förväntas bli fortsatt mycket höga temperaturer – de närmsta dagarna över 30 grader. SMHI har utfärdat en klass 1-varning för Värmlands län med hänvisning till de höga temperaturerna. Med anledning av detta har Munkfors kommun fattat beslut om att tillfälligt ställa in planerade städningar i hemtjänsten för att istället prioritera att ingen av våra omsorgstagare far illa av värmen samt att alla får i sig ordentligt med vätska. Läget påverkar också tjänstgörande personal, som får arbeta under mycket ansträngda förhållanden.

Nya tider kommer erbjudas

Det städningar som omfattas av detta är de som planerats under perioden 180725-180801. Samtliga städningar kommer att bokas om, vilket innebär att nya tider kommer att erbjudas och planeras in för att genomföra insatsen. Vi hoppas att alla har förståelse för läget just nu.

Kontakt

Joacim Sandvall, enhetschef hemtjänsten
Telefon: 0563-54 12 32
Mail: joacim.sandvall@munkfors.se

Publicering: 2018-07-26 | Ändrat: 2018-07-26
Sidansvarig: Nathalie Andersson | nathalie.andersson@munkfors.se