Hoppa till huvudinnehåll
Edvina Norberg och Anders Jansson är säsongens vardagshjältar.

Säsongens sista vardagshjältar hyllades

Nu har gruppen Profilera Munkfors-Ransäter utsett årets sista vardagshjältar. Denna gång föll valet på Edvina Norberg och Anders Jansson.

Tre gånger om året utser Näringslivsforumets grupp ”Profilera Munkfors-Ransäter” säsongens vardagshjältar där en man och en kvinna uppmärksammas för sina ideella insatser, ofta behjärtansvärda sådana. Syftet med utmärkelsen är att lyfta privatpersoner som har gjort en viktig insats för Munkfors kommun.

Multitalangen Edvina Norberg

Med en enorm träningsvilja som grund har multitalangen Edvina, tävlande för Ransäter AIS, lyckats med det ingen annan svenska i F14-klassen någonsin varit i närheten av sedan diskusens vikt ökade 2014. Förutom att hon är överlägset bäst i Sverige med över nio meters marginal i grenen, kan hon stoltsera med att vara en av landets bästa atleter för sin ålder i samtliga kastgrenar. Under Svealandsmästerskapen 2019 kammade hon hem hela tre medaljer, guld i diskus och kula samt silver i spjut. En stark hjälteinsats!

Eldsjälen Anders Jansson

Som mångårig engagerad, kunnig och värdefull kassör i föreningen IFK Munkfors har Anders visat sig var en stor tillgång för Munkfors största förening. Han sköter uppdraget hedersamt och med stort förtroende och ställer även plikttroget upp för föreningen i andra aktiviteter.

Publicering: 2019-12-10 | Ändrat: 2019-12-10
Sidansvarig: Nathalie Andersson | nathalie.andersson@munkfors.se