Logotyp

Privat: Säsongens vardagshjältar i augusti

Publicering: 2017-08-10

Tre gånger om året utser Munkfors kommun säsongens vardagshjältar där en man och en kvinna uppmärksammas för sina ideella insatser, ofta behjärtansvärda sådana, för Munkfors kommun och dess invånare. Utmärkelsen Vardagshjälte i Munkfors syftar till att uppmärksamma privatpersoner som med sitt engagemang gjort en insats för Munkfors kommun.

Ann-Britt Säfström

Aktiv i tvåsiffrigt antal föreningar, alltid med värme och engagemang finns hon där, överallt, när som helst. Från unga år har hon medverkat i revyer och teateruppsättningar. Med sin härliga spontanitet, humor och glädje har hon roat publiken i årtionden. I folklustspelet Värmlänningarna, kom hon att bli en
veteran och med förträfflighet har hon tagit sig an många roller i spelet, allt från pigan Stina till mor Annika. Ann-Britt har en stark kärlek till sin ort och missar inte ett tillfälle att berätta hur fint och bra det är att bo i Munkfors kommun.

William Heidkamp

Trots sin ringa ålder har William lyckats etablera sig som trollkonstnär och uppträder gärna inför publik i olika sammanhang. Tack vare sin kunnighet och engagemang lyckades han ta sig till UKM riksfinal 2017. Under sommaren 2017 har han också varit statist i folklustspelet Värmlänningarna i Ransäter samt via Värmlandsteatern även i Pippi Långstrumpuppsättningen på Mariebergsskogen i Karlstad. En ung förmåga som redan nu visar sin entreprenörsanda i kommunen.