Logotyp
Publikhav. Händer som formar ett hjärta.

Åk med fritidsgården till Lots of love 2024

Publicering: 2024-06-03

Lots of Love är en gratis musikfestival som arrangeras av en grupp gymnasieungdomar tillsammans med Ungdomens hus. som är en del av Karlstads kommun. Tanken bakom festivalen är att skapa ett tryggt och kärleksfullt alternativ till en skolavslutningsdag för ungdomar, fri från alkohol och droger.

Som en del av satsningen på kostnadsfria sommaraktiviteter står Munkfors kommun för resan till och från festivalen åt de som går på högstadiet på Forsnässkolan. Se artisterna Mapei, Raghd, Reclaim the Silence, Chad Bogus & Dogbite, J. Nordström samt Glam & Groove. Det finns ett begränsat antal platser. Sista anmälningsdag onsdag 5 juni. Hämta din anmälningsblankett på Fritidsgården.

Vi åker länsbuss och går till och från bussen tillsammans. Samling sker vid Munkfors busstation fredag den 7 juni, klockan 16.15. Hemfärd sker med sista bussen från Karlstad busstation klockan 23.25. För att få din bussbiljett betald behöver du anmäla dig i förväg.

Festivalområdet är inhägnat och det kommer finnas polis, vakter, fritidsledare, Ungdomar för trygghet, Tjejjouren och Svenska kyrkan är på plats. Det är inte bara musik på scen utan det kommer även finnas försäljning av mat, tält dit besökare kan gå för att ta det lugnt, skapandevägg, utställare och försäljare m.m. Obs! På festivalen råder väskförbud.

Fritidsgårdens personal har ingen möjlighet att hålla alla ungdomar under uppsikt hela kvällen. Vi finns tillgängliga på plats och på telefon hela kvällen men viktigt är att du som följer med tar ansvar för dig själv och dina kompisar.

Dokument och länkar

Länkar på andra sidor