Logotyp

De blev årets sista vardagshjältar

Publicering: 2023-12-15

För tredje gången i år och därmed 2023 års sista vardagshjältar har utsetts.


Idrottsungdomarna i Munkfors IBK som deltagit i Älvstädningen samt Melker Tiderman, aktiv ledare och ordförande i föreningen överraskades under torsdagens träning, när utmärkelsen delades ut.
Vi samlade alla som tränade för en bild tillsammans med Melker, där vissa som saknades som var med i själva städningen. Däremot har en del av de som finns med på bilden deltagit i städningen tidigare år. ALLA är ju vardagshjältar även för sitt idrottsliga engagemang!

Utmärkelsen vardagshjältar i Munkfors syftar till att uppmärksamma privatpersoner som med sitt engagemang gjort en insats för Munkfors kommun och utses av gruppen ”Profilera Munkfors-Ransäter”.

Motiveringarna lyder som följer:

Idrottsungdomarna i Munkfors IBK

”För sin miljöinsats i Älvstädningen 2023 som årligen engagerar 3000 idrottsungdomar att plocka skräp, kring fem av Sveriges älvar. I Munkfors var det Munkfors IBK som tog ansvar i miljöprojektet och städade angiven sträcka för Klarälven.”

Melker Tiderman, Munkfors IBK

”För långvarigt engagemang och brinnande intresse för innebandyn i Munkfors. En ”eldsjäl” som med stort hjärta och själ ägnat mycket tid till att utveckla innebandyverksamheten i Munkfors och Värmland”.

Grattis säger till de fina vardags- utmärkelserna!