Logotyp

Hos Torino har det bakats pizza i snart 30 år

Publicering: 2023-10-20

På veckans företagsbesök hälsade vi på hos Pizzeria Torino på centrum. En Pizzeria som funnits i snart 30 år.

När vi träffar ägaren Massum Haznavi har dagens lunchgäster lämnat pizzerian och vi kan sitta och samtala en stund. Om hur Massum kom till Sverige från Syrien 2012 och började jobba inom restaurangbranschen. Det blev på en rad olika ställen och han samlade på sig erfarenheter för att kunna starta eget företag. Så kom tillfället att ta över en pizzeria i Munkfors för 9 år sedan och han slog till. Sedan dess driver han Pizzeria Torino, har två anställda och bor i Munkfors med familjen som trivs bra.

Ytterligare en pizzeria i Värmland

Massum berättar att tiden under pandemin var tuff. Precis innan den slog till hade han börjat planera för en renovering av lokalerna samt en ny fin uteplats. De planerna har fått ”läggas på is” en tid men han ser fram emot när de ska kunna förverkligas inom en snar framtid.
Däremot fick han under den här tiden chansen att köpa ytterligare en pizzeria i Kristinehamn. Så nu driver han två stycken på två olika platser. Att flytta är det inte tal om.

Mina barn vill absolut inte flytta från Munkfors. De har alla sina kompisar här och trivs jättebra, säger Massum som pendlar mellan att vara i Munkfors och Kristinehamn.

För Massum och hans anställda är det viktigt att kunden ska känna sig nöjd.

Mån om kundnöjdhet och bra råvaror

-Uppstår det klagomål av något slag, som det gör för alla i branschen någon gång, tar vi tag i det och analyserar omgående. Att lyssna på kunderna är oerhört viktigt, framhåller Massum.

Därför är man också extra noga med att alla råvaror och leverantörer ska hålla bra kvalitet.

Vi önskar Massum fortsatt lycka till med verksamheten och följer med spänning hans framtida planer.