Logotyp

Ny omgång av kvittotävlingen Köptrogen i Munkfors-Ransäter

Publicering: 2021-12-08

 

Så är den igång igen, kvittotävlingen Köptrogen i Munkfors-Ransäter, där du kan stötta de lokala handlarna i Munkfors. Spara dina kvitton från inköp och lämna in. Då är du med och tävlar om första- och andrapris i form av presentkort på hela 10 000 kronor samt 4 600 kronor. Det enda du behöver göra för att delta i tävlingen är att vara lokallojal i din handel. Handla i de lokala sällanvarubutiker som finns på deltagarlistan och spara dina kvitton. Du har gott om tid på dig att samla kvitton. Sista dag är nämligen 18 maj.

Regler
För att delta i Köptrogen ska du samla ihop minst tio kvitton från tio olika butiker av de du ser på listan, företag som deltar. Då har du chans att gå till final. Varje kvitto ska ha en inköpssumma på minst 50 kronor för att du ska kunna lägga till det i din kvittohög som du sedan tävlar med. Inköpen ska vara gjorda mellan 8 december – 8 maj 2022. Du har som sagt var, god tid på dig att genomföra dina lokallojala inköp. Sparade kvitton, tillsammans med namn och telefonnummer, lämnas in på Munkfors turistbyrå senast 20 maj 2022

Vinst
Du tävlar om att vinna ett presentkort på 10 000 kronor och titeln ”Mest köptrogen i Munkfors-Ransäter”. Presentkortet används till att handla i de butiker/företag som ingår i tävlingen. Ytterligare en vinnare erhåller presentkort på 200 kronor från alla deltagande butiker till ett totalt värde av 4 600 kronor.

Företag som deltar
Lerins, Mia’s, Blomsterboden, Loppisstationen, Hårshopen, OKQ8, RT Foto, Munkfors Trädgårdstjänst, Bilelektriska, Amorinen,  Lillängens Bil & Däck, Frendo, Turistbyrån, MECA- LM Bil, Harmoni, Bil & Maskin, Cappuccino, Alla Sinnen,  Gummiverkstán Munkfors, Lundby Hemslöjd, Bittans Konditori, Seriemagasinet och Söt och Flitig.