Logotyp

Kommunen tackar medarbetare med extra julgåva som gynnar lokal handel

Publicering: 2021-11-10

I år uppmärksammas kommunens medarbetare lite mer än vanligt. Under tisdagens sammanträde beslutade kommunstyrelsen att beloppet på årets julgåva skulle höjas från 1 000 till 1 500 kronor.

– Kommunstyrelsen var rörande överens om att ladda årets julgåva med ett högre belopp. Pandemin har även under innevarande år krävt omfattande insatser i kommunens verksamheter. För att tacka våra fantastiska medarbetare för ett gott arbete och för att stötta det lokala näringslivet i sin återhämtning ville vi visa vår uppskattning, säger Mathias Lindquist (S), kommunstyrelsens ordförande.

Dubbel glädje

Medarbetarna får 1500 kronor i form av ett presentkort som kan användas hos lokala företag i Munkfors kommun. Dock får gåvan inte användas för att köpa alkohol, tobak eller spel enligt Skatteverkets regler.

– Julgåvan ger verkligen dubbel glädje. Vi som stolt arbetsgivare kan ge en varm klapp på axeln till våra medarbetare som gör ett fantastiskt arbete ute i våra verksamheter. Initiativet gör också att vi tillsammans kan stötta våra lokala företag, säger Jan-Olof Appel, kommunchef.