Måndag: Schnitzel, champinjonsås, stekt kulpotatis och grönsaker.
Tisdag: Fisk Bordelaise, persiljesås, potatis och grönsaker.
Onsdag: Pannbiff, sås, stekt lök, potatis och grönsaker.
Torsdag: Redd grönsakssoppa med korvsmörgås. Ostkaka och jordgubbssylt.
Fredag: Fläskkorv, rotmos och grönsaker. Senap.
Lördag: Oxjärpar, stuvad blomkål, potatis och grönsaker.
Söndag: Örtagårdsstek, sås, potatis och grönsaker. Hallonkräm med gräddmjölk.
Måndag: Köttfärslimpa, sås, potatis och grönsaker. Lingonsylt.
Tisdag: Värmlandskorv, potatismos och grönsaker. Gurka och senap.
Onsdag: Stekt sjömanstorsk, spenatstuvning, potatis och grönsaker.
Torsdag: Köttfärssoppa med smörgås. Ugnspannkaka och sylt.
Fredag: Matjesill, gräddfilsås, potatis och ärtor. Jordgubbstårta.
Lördag: Kycklingfilé, dragonsås, potatisbakelser och grönsaker. Ananasmousse och grädde.
Söndag: Dillköttgryta, potatis och grönsaker. Fruktsallad med gräddmjölk.
Måndag: Korvstroganoff, ris och grönsaker.
Tisdag: Fiskburgare, sås, potatis och grönsaker.
Onsdag: Stekt fläsk, löksås, potatis och grönsaker.
Torsdag: Kålsoppa, frikadeller med ostsmörgås. Pannkaka och sylt.
Fredag: Köttfärssås, makaroner och grönsaker. Ketchup.
Lördag: Färsmedaljong Dijon, sås, potatis och grönsaker.
Söndag: Utskuren fläskkotlett, sås, potatis och grönsaker. Päronhalvor med grädde.
Måndag: Kåldolmar, sås, potatis och grönsaker. Lingonsylt.
Tisdag: Fiskbullar i dillsås, potatis och grönsaker.
Onsdag: Pytt i panna, gräddsås, stekt ägg och rödbetor.
Torsdag: Blomkålssoppa med korvsmörgås. Ugnspannkaka och lingonsylt.
Fredag: Grillkorv, stuvad vitkål, potatis och grönsaker.
Lördag: Biff á Lindström, sås, potatis och grönsaker.
Söndag: Kassler, champinjonsås, potatis och grönsaker. Jordgubbar med grädde
Måndag: Köttkorv, potatismos och grönsaker. Senap.
Tisdag: Stekt rödspätta, kall sås, potatis och grönsaker. Citron.
Onsdag: Kycklinggryta, ris och grönsaker.
Torsdag: Broccolisoppa med korvsmörgås. Plättar och syltgrädde.
Fredag: Potatis & skinkgratäng och grönsaker.
Lördag: Grekisk färsbiff, sås, potatis och grönsaker.
Söndag: Kött & grönsaksgryta, potatis och veckosallad. Persikor med grädde.
Måndag: Schnitzel, champinjonsås, stekt kulpotatis och grönsaker.
Tisdag: Fisk Bordelaise, persiljesås, potatis och grönsaker.
Onsdag: Pannbiff, sås, stekt lök, potatis och grönsaker.
Torsdag: Ost & skinksås, makaroner och grönsaker.
Fredag: Fläskkorv, rotmos och grönsaker. Senap.
Lördag: Oxjärpar, stuvad blomkål, potatis och grönsaker.
Söndag: Örtagårdsstek, sås, potatis och grönsaker. Hallonkräm med gräddmjölk.
Måndag: Köttbullar, gräddsås, makaroner och grönsaker.
Tisdag: Värmlandskorv, potatismos och grönsaker. Gurka och senap.
Onsdag: Stekt sjömanstorsk, spenatstuvning, potatis och grönsaker.
Torsdag: Köttfärssoppa med ostsmörgås. Pannkaka och sylt.
Fredag: Kyckling & potatisgratäng och grönsaker.
Lördag: Wallenbergare, sås, potatis och grönsaker.
Söndag: Dillköttgryta, potatis och grönsaker. Fruktsallad med gräddmjölk.
Måndag: Korvstroganoff, ris och grönsaker.
Tisdag: Fiskburgare, sås, potatis och grönsaker.
Onsdag: Stekt fläsk, bruna bönor, potatis och grönsaker.
Torsdag: Redd grönsakssoppa med korvsmörgås. Ostkaka och jordgubbssylt.
Fredag: Köttfärssås, makaroner och grönsaker. Ketchup.
Lördag: Färsmedaljong Dijon, sås, potatis och grönsaker.
Söndag: Utskuren fläskkotlett, sås, potatis och grönsaker. Päronhalvor med grädde.
Måndag: Kåldolmar, sås, potatis och grönsaker. Lingonsylt.
Tisdag: Fiskbullar i dillsås, potatis och grönsaker.
Onsdag: Pytt i panna, gräddsås, stekt ägg och rödbetor.
Torsdag: Blomkålssoppa med korvsmörgås. Ugnspannkaka och lingonsylt.
Fredag: Grillkorv, stuvad vitkål, potatis och grönsaker.
Lördag: Biff á Lindström, sås, potatis och grönsaker.
Söndag: Kassler, champinjonsås, potatis och grönsaker. Jordgubbar med grädde.
Måndag: Köttkorv, potatismos och grönsaker. Senap.
Tisdag: Stekt rödspätta, kall sås, potatis och grönsaker. Citron.
Onsdag: Kycklinggryta, ris och grönsaker.
Torsdag: Broccolisoppa med korvsmörgås. Plättar och syltgrädde.
Fredag: Potatis & skinkgratäng och grönsaker.
Lördag: Grekisk färsbiff, sås, potatis och grönsaker.
Söndag: Kött & grönsaksgryta, potatis och veckosallad. Persikor med grädde.
Måndag: Schnitzel, champinjonsås, stekt kulpotatis och grönsaker.
Tisdag: Köttbullar, gräddsås, makaroner och grönsaker.
Onsdag: Fisk Bordelaise, persiljesås, potatis och grönsaker.
Torsdag: Kålsoppa, frikadeller med ostsmörgås. Pannkaka och sylt.
Fredag: Kycklinggryta, potatis och grönsaker.
Lördag: Oxjärpar, stuvad blomkål, potatis och grönsaker.
Söndag: Örtagårdsstek, sås, potatis och grönsaker. Hallonkräm med gräddmjölk.
Måndag: Pannbiff, sås, stekt lök, potatis och grönsaker.
Tisdag: Stekt sjömanstorsk, spenatstuvning, potatis och grönsaker.
Onsdag: Värmlandskorv, potatismos och grönsaker. Gurka och senap.
Torsdag: Ärtsoppa med ostsmörgås. Pannkaka och sylt.
Fredag: Köttfärssås, makaroner och grönsaker. Ketchup.
Lördag: Wallenbergare, sås, potatis och grönsaker.
Söndag: Dillköttgryta, potatis och grönsaker. Fruktsallad med gräddmjölk.
Måndag: Stekt fläsk, raggmunk och råkost. Lingonsylt.
Tisdag: Kökets Fiskgratäng, sås, potatis och grönsaker.
Onsdag: Krämig kycklingsås, makaroner och grönsaker.
Torsdag: Chili con carne, ris och grönsaker.
Fredag: Fläskkorv, rotmos och grönsaker.
Lördag: Färsmedaljong Dijon, sås, potatis och grönsaker.
Söndag: Fläskkarré, sås, potatis och grönsaker. Äppelmos. Päronhalvor med grädde.
Måndag: Stekt rödspätta, kall sås, potatis och grönsaker. Citron.
Tisdag: Stekt falukorv, stuvade makaroner och grönsaker.
Onsdag: ”Falsk” Flygande Jakob, ris och grönsaker. Banan.
Torsdag: Köttfärssoppa med ostsmörgås. Pannkaka och sylt.
Fredag: Pytt i panna, gräddsås, stekt ägg och rödbetor.
Lördag: Biff á Lindström, sås, potatis och grönsaker.
Söndag: Kassler & Ananasgratäng, potatis och grönsaker. Jordgubbar med grädde.
Måndag: Grillkorv, stuvad vitkål, potatis och grönsaker.
Tisdag: Fiskbullar i dillsås, potatis och grönsaker.
Onsdag: Kåldolmar, sås, potatis och grönsaker. Lingonsylt.
Torsdag: Broccolisoppa med korvsmörgås. Plättar och syltgrädde.
Fredag: Potatis & skinkgratäng och grönsaker.
Lördag: Grekisk färsbiff, sås, potatis och grönsaker.
Söndag: Kött & grönsaksgryta, potatis och veckosallad. Persikor med grädde.
Måndag: Köttbullar, sås, potatis och grönsaker. Lingonsylt.
Tisdag: Fiskburgare, dillsås, potatismos och grönsaker.
Onsdag: Ost & skinksås, makaroner och grönsaker.
Torsdag: Alternativ meny kopplat till Beredskapsveckan.
Fredag: Korvstroganoff, ris och grönsaker.
Lördag: Oxjärpar, stuvad blomkål, potatis och grönsaker.
Söndag: Örtagårdsstek, sås, potatis och grönsaker. Hallonkräm med gräddmjölk.
Måndag: Köttfärssås, makaroner och grönsaker.
Tisdag: Dragonfiskgratäng, potatis och grönsaker.
Onsdag: Oxbringa, pepparrotssås, potatis och grönsaker.
Torsdag: Broccolisoppa med korvsmörgås. Plättar och syltgrädde.
Fredag: Kyckling & potatisgratäng och grönsaker.
Lördag: Wallenbergare, sås, potatis och grönsaker.
Söndag: Dillköttgryta, potatis och grönsaker. Fruktsallad med gräddmjölk.
Med reservation för eventuella ändringar!
Monica Sonesson-Olsson
Telefon: 0563-54 11 11
E-post: monica.sonesson-olsson@munkfors.se