Måndag: Stekt sjömanstorsk, spenatstuvning, potatis och grönsaker.
Tisdag: Pannbiff, sås, stekt lök, potatis och grönsaker.
Onsdag: Korv stroganoff, ris och grönsaker.
Torsdag: Köttfärssoppa med ostsmörgås. Pannkaka och sylt.
Fredag: Fläskkorv, rotmos och grönsaker.
Lördag: Biff á Lindström, sås, potatis och grönsaker.
Söndag: Kassler, champinjonsås, potatis och grönsaker. Jordgubbar med grädde.
Måndag: Pytt i panna, gräddsås, stekt ägg och rödbetor.
Tisdag: Köttfärslimpa, sås, potatis och grönsaker.
Onsdag: Stekt strömming, dillsås, potatismos och grönsaker.
Torsdag: Krämig kycklingsås, makaroner och grönsaker.
Fredag: Grillkorv, stuvad vitkål, potatis och grönsaker.
Lördag: Grekisk färsbiff, sås, potatis och grönsaker.
Söndag: Kalops, potatis och grönsaker. Rödbetor. Persikor med grädde.
Måndag: Kålpudding, sås, potatis och grönsaker. Lingonsylt.
Tisdag: Fiskbullar i dillsås, potatis och grönsaker.
Onsdag: Köttfärssås, makaroner och grönsaker.
Torsdag: Broccolisoppa med korvsmörgås. Plättar och syltgrädde.
Fredag: Värmlandskorv, potatismos och grönsaker. Gurka och senap.
Lördag: Oxjärpar, stuvade blomkål, potatis och grönsaker.
Söndag: Skinkstek med timjan, gräddsås, potatis och grönsaker. Hallonkräm med gräddmjölk.
Måndag: Ugnstekt falukorv, vita bönor, potatismos och grönsaker.
Tisdag: Fiskgratäng med apelsin- och citronsmak, sås, potatis och grönsaker.
Onsdag: Potatis/köttfärsgratäng, grönsaker. Tomater.
Torsdag: Redd grönsakssoppa med korvsmörgås. Plättar och syltgrädde.
Fredag: Kycklinggryta med champinjoner och paprika, potatis och grönsaker.
Lördag: Wallenbergare, sås, potatis och grönsaker.
Söndag: Dillköttgryta, potatis och grönsaker. Fruktsallad och grädde.
Måndag: Stekt strömming, dillsås, potatismos och grönsaker.
Tisdag: Stekt fläsk, bruna bönor, potatis och grönsaker.
Onsdag: Köttbullar, gräddsås, potatis och grönsaker.
Torsdag: Ärtsoppa med ostsmörgås. Pannkaka och sylt.
Fredag: Schnitzel, rosépepparsås, stekt kulpotatis och grönsaker.
Lördag: Färsmedaljong Dijon, sås, potatis och grönsaker.
Söndag: Fläskkarré, sås, potatis och grönsaker. Äppelmos. Päronhalvor med grädde.
Måndag: Korv stroganoff, ris och grönsaker.
Tisdag: Stekt sjömanstorsk, spenatstuvning, potatis och grönsaker.
Onsdag: Julbord. Kaka.
Torsdag: Lutfisk, sås, potatis och grönsaker. Ris á la Malta.
Fredag: Kycklingfilé, dragonsås, potatisbakelser och grönsaker. Björnbär med grädde.
Lördag: Biff á Lindström, sås, potatis och grönsaker.
Söndag: Kassler & Ananasgratäng, potatis och grönsaker. Jordgubbskräm och gräddmjölk.
Måndag: Pytt i panna, gräddsås, stekt ägg och rödbetor.
Tisdag: Pannbiff, sås, stekt lök, potatis och grönsaker.
Onsdag: Stekt kalkon, sås, rotfruktsgratäng och grönsaker. Kaka.
Torsdag: Stekt Laxfilé, hollandaisesås, potatis med grönsaker. Chokladpudding och grädde.
Fredag: Köttkorv, potatismos och grönsaker. Gurka och senap.
Lördag: Grekisk färsbiff, sås, potatis och grönsaker.
Söndag: Biff stroganoff, potatis och grönsaker. Persikor med grädde.
Måndag: Stekt fläsk, raggmunk och veckosallad. Lingonsylt.
Tisdag: Lutfisk, sås, potatis och grönsaker. Ananasmousse med grädde.
Onsdag: Köttbullar, gräddsås, makaroner och grönsaker.
Torsdag: Skinkfrestelse med grönsaker.
Fredag: Grillkorv, senapssås, potatismos och grönsaker.
Lördag: Oxjärpar, stuvade blomkål, potatis och grönsaker.
Söndag: Örtagårdsstek, sås, potatis och grönsaker. Hallonkräm med gräddmjölk.
Monica Sonesson-Olsson
Telefon: 0563-54 11 11
E-post: monica.sonesson-olsson@munkfors.se