Logotyp

Tillgänglighetsredogörelse

Publicering: 2020-09-21

Hur tillgänglig är munkfors.se och visitmunkfors.se?

Vi är medvetna om att delar av webbplatserna munkfors.se och visitmunkfors.se inte är helt tillgängliga. Vi strävar hela tiden efter att förbättra webbplatsernas tillgänglighet. Se rubriken om webbplatsernas brister och åtgärder längre ned på sidan.

Teknisk information om webbplatsernas tillgänglighet

Webbplatserna är delvis förenliga med lagen om tillgänglighet till digital offentlig service, på grund av de brister som beskrivs nedan.

Brister och åtgärder munkfors.se

Brister och åtgärder visitmunkforsransater.se

Hur har vi testat webbplatserna?

Vi granskar regelbundet tillgängligheten på våra webbar, både med automatiserade verktyg och genom manuell granskning.

Oskäligt betungande anpassning

Munkfors kommun åberopar undantag för oskäligt betungande anpassning enligt 12 § lagen om tillgänglighet till digital offentlig service, för nedanstående innehåll.

Tillsyn

Myndigheten för digital förvaltning har ansvaret för tillsyn för lagen om tillgänglighet till digital offentlig service. Om du inte är nöjd med hur vi hanterar dina synpunkter kan du kontakta Myndigheten för digital förvaltning och påtala det.

Rapportera brister i webbplatsernas tillgänglighet

Om du behöver ta del av innehåll från munkfors.se och visitmunkfors.se som inte är tillgängligt för dig är du varmt välkommen att höra av dig till oss för att vi ska kunna hjälpa dig på ett annat sätt. Det gäller även om du upptäcker problem som inte är beskrivna på den här sidan eller om du anser att vi inte uppfyller lagens krav.

Du kan kontakta oss på följande sätt:

Formulär: rapportera brister i webbplatsens tillgänglighet

  Har du problem att använda delar av webbplatsen? Hjälp oss att åtgärda det genom att berätta för oss vad du har problem med.

  Beskriv problemet (obligatoriskt)

  Beskriv vilka problem du har att använda vår webbplats. Om det är en särskild sida eller funktion som du inte kan använda vill vi att du berättar det. Försök att så detaljerat som möjligt förklara dina förutsättningar, så vi förstår vad vi behöver förändra.

  Din e-post (frivilligt)
  Ange din e-postadress om du vill få återkoppling på ditt meddelande.

  Bifoga fil (frivilligt)

  Om du vill skicka med en skärmbild av de problem du upplever kan du göra det här.