Logotyp

Johnnys beten skapar fiskelycka

Publicering: 2020-02-28

Johnny Guttman har varit intresserad av fiske sedan barnsben. För några år sedan började han bygga sina egna flugspön och beten. För ett år sedan startade han företaget Swe-Baits som säljer handgjorda beten genom internet till kunder i bland annat Finland, Tyskland och USA. Det kan vara softbaits, gummi- hår- custom- och tailbeten där alla modeller är noga utprovade för att hålla hög kvalitet. Och han har nöjda kunder, det visar sig tydligt på hans Facebook-sida där han får högsta betyg på kvalitet, service, bemötande och leverans av kunderna.

Han utvecklar hela tiden olika metoder och använder sig av pulverlackering, airbrush samt hydrodip som har blivit populärt, inte bara på beten. Det kan nämligen användas på alla möjliga saker man vill personifiera. Exempelvis har han fått beställningar på att pimpa mobilskal, termosar, jaktgevär med mera.

Det ska bli spännande att följa företaget i framtiden, för genom samtalet med Johnny förstår man att han brinner för sitt hantverk. Stundtals jobbar han intensivt för att sedan få tid att fiska och dra upp storgäddor.

Tack för ett trevligt möte. Vi önskar dig stort lycka till i ditt framtida företagande.