Hoppa till huvudinnehåll

Nu är Munkforsrevyn tillbaka

Nu är Munkforsrevyn tillbaka med ännu en föreställning. På skärtorsdagen är det premiär för ensemblens show som i år går under namnet: The Greatest Showhen - en jämställd revy.
- Vi har skojat om namnet fram och tillbaka. Affischen och namnet är en ordlek. Vi tyckte att det var kul att det i dessa tider fortfarande heter att man är en showman, säger Martin Säfström i Munkforsrevyn.

I påsk kör Munkforsrevyn i gång med den första av totalt elva föreställningar. De tre första föreställningarna är krogshower och som vanligt spelar man showerna på Munkfors förenings- och konferenscenter.
– Vi vill ju inte avslöja några detaljer i innehållet men som vanligt så är ju revyn en återspegling av vad som hänt under året, på vårt sätt. Vi har ju noterat det mesta som hänt i vår värld och vår närhet. Som att Donald Trump tweetar ut hot mot Nordkoreas diktator Kim Jong-Un, säger Martin Säfström och fortsätter:
–  Vi har noterat att eftersom Hagfors inte har en slalombacke, speedway eller någon känguru så har de hittat något annat som ska locka fler besökare till kommunen. Självklart blandar vi in massor av musik, sång och dans i dessa ämnen som vi brukar.

Premiär på skärtorsdagen

Premiären äger rum 29/3 och totalt är det elva föreställningar. Den 21 april maj är det sista chansen att se revygruppen spexa. På Munkforsrevyns webbplats finns mer information om speldatumen

Publicering: 2018-03-05 | Ändrat: 2018-02-28
Sidansvarig: Nathalie Andersson | nathalie.andersson@munkfors.se