Hoppa till huvudinnehåll
Ordförande Morgan Englund tillsammans med föreningens sekreterare Gunilla Englund.

Nattövervakarna är våra vardagshjältar

Bevakningsföreningen Nattövervakarna har hållit vår kommun trygg och säker i 20 år. Nu har de blivit utsedda till säsongens vardagshjältar av Profileragruppen som ingår i Munkfors-Ransäters Näringslivsforum.

Tre gånger om året utser Profileragruppen säsongens vardagshjältar där en man och en kvinna uppmärksammas för sina ideella insatser, ofta behjärtansvärda sådana. Syftet med utmärkelsen är att lyfta privatpersoner som har gjort en viktig insats för Munkfors kommun och alla som bor och verkar här. Säsongens vardagshjältar är bevakningsföreningen Nattövervakarna som kör runt i Munkfors på nätterna och bevakar företag och boende, helt ideellt. Deras fina arbete har hjälpt polisen och gjort Munkfors till ett tryggare samhälle.

– Att det vi gör uppskattas av invånarna är jätteroligt. Polisen tycker också att det är bra att vi hjälper till att hålla koll, säger Morgan Englund, ordförande.

Motiveringen till utmärkelsen lyder:

”Föreningen har i 20 år jobbat ideellt för att skapa en trygghet i samhället för alla invånare. Varje natt ställer de godhjärtade privatpersonerna upp. De kör runt i kommunen och håller ögon och öron öppna, allt för att upptäcka och minska risken för brott. Föreningen bevakar vid företag, boenden och olika utsatta områden. De är även till en stor hjälp för polisens arbete.”

Publicering: 2018-12-13 | Ändrat: 2018-12-13
Sidansvarig: Nathalie Andersson | nathalie.andersson@munkfors.se