Jobba i Munkfors kommun

I Munkfors kommun arbetar cirka 300 tillsvidareanställda medarbetare samt ett antal timanställda. Som medarbetare i Munkfors kommun har du ett mycket viktigt uppdrag - och det är att du gör skillnad för människor varje dag.

Vi är en mindre kommun jämfört med våra grannkommuner men det är något vi använder som en drivkraft och en styrka – här har man nära till beslut och därmed en större chans att påverka. Munkfors kommun som arbetsgivare har som mål att vara en attraktiv och trygg arbetsgivare som strävar efter ständiga förbättringar och nytänkande. Som medarbetare i Munkfors kommun har du ett mycket viktigt uppdrag och det gör skillnad för människor varje dag. Tillsammans skapar vi livskvalitet för de människor som bor och verkar i vår kommun. Det blåser varma vindar i kommunen och det är något vi månar om och tar till vara på med stor ödmjukhet.

Generöst friskvårdsbidrag

Munkfors kommun värnar om friska och glada medarbetare. Under 2015 hade vi länets mest generösa friskvårdsbidrag, något som också syntes i sänkt sjukfrånvaro.

Bli en av oss

Vi söker löpande nya medarbetare som vill vara med i arbetet med att sätta Munkfors kommun på kartan i samtliga verksamheter. Håll utkik efter lediga jobb, för vi kan behöva just din kompetens. Alla lediga jobb hittar du på Arbetsförmedlingens webb.

Publicering: 2015-11-26 | Ändrat: 2020-01-13
Sidansvarig: Nathalie Andersson | nathalie.andersson@munkfors.se