Hoppa till huvudinnehåll

Munkfors klättrar i företagsundersökning

I Svenskt näringslivs årliga ranking av det lokala företagsklimatet placerar sig Munkfors åter på en stark tredjeplats i Värmland. I den nationella mätningen har Munkfors klättrat totalt sju placeringar mot i fjol, och nu återfinns man på en 53:e plats.
- Fantastiskt roligt att vi klättrar även i år. Det är ett tecken på att vi är på rätt väg, säger Mathias Lindquist, kommunalråd.

Under tisdagen presenterade Svenskt Näringsliv resultatet från årets enkät. Näringslivet i Munkfors gav kommunen en positiv respons gällande företagsklimatet och man har klättrat sju placeringar från i fjol, och nu återfinns kommunen på en 53:e plats. Det gör att Munkfors kommun är rankad trea i Värmland, där bara Grums och Sunne placerade sig högre.
– Fantastiskt roligt att vi klättrar igen. Det är ett tecken på att vi är på rätt väg och nu arbetar vi självklart vidare med att bli ännu bättre på samtliga punkter i enkäten, säger kommunalrådet Mathias Lindquist.

Raketklättring i fjol

I fjol gjorde Munkfors en raketklättring på rankinglistan när man förbättrade sig med 62 platser, från 122 till 60. I år placerar man sig alltså som nummer 53 i Sverige och topp tre i Värmland.

Publicering: 2017-09-26 | Ändrat: 2017-10-02
Sidansvarig: Nathalie Andersson | nathalie.andersson@munkfors.se