Hoppa till huvudinnehåll

Kommunen tackar medarbetare med extra julgåva som gynnar lokal handel

Kommunstyrelsen höjer beloppet på årets julgåva som ett extra tack för de ansträngningar som gjorts, och fortfarande görs, under pandemin.

I år uppmärksammas kommunens medarbetare lite mer än vanligt. Under tisdagens sammanträde beslutade kommunstyrelsen att beloppet på årets julgåva skulle höjas från 1 000 till 1 500 kronor.

– Kommunstyrelsen var rörande överens om att ladda årets julgåva med ett högre belopp. Pandemin har även under innevarande år krävt omfattande insatser i kommunens verksamheter. För att tacka våra fantastiska medarbetare för ett gott arbete och för att stötta det lokala näringslivet i sin återhämtning ville vi visa vår uppskattning, säger Mathias Lindquist (S), kommunstyrelsens ordförande.

Dubbel glädje

Medarbetarna får 1500 kronor i form av ett presentkort som kan användas hos lokala företag i Munkfors kommun. Dock får gåvan inte användas för att köpa alkohol, tobak eller spel enligt Skatteverkets regler.

– Julgåvan ger verkligen dubbel glädje. Vi som stolt arbetsgivare kan ge en varm klapp på axeln till våra medarbetare som gör ett fantastiskt arbete ute i våra verksamheter. Initiativet gör också att vi tillsammans kan stötta våra lokala företag, säger Jan-Olof Appel, kommunchef.

Publicering: 2021-11-10 | Ändrat: 2021-11-10
Sidansvarig: Nathalie Andersson | nathalie.andersson@munkfors.se