Hoppa till huvudinnehåll
Gunnar Nilsson och Alexandra Larsen är säsongens vardagshjältar.

Vardagshjältar hyllades för sina insatser

Gunnar Nilsson och Alexandra Larsen är säsongens vardagshjältar.

Tre gånger om året utser Profileragruppen säsongens vardagshjältar där en man och en kvinna uppmärksammas för sina ideella insatser, ofta behjärtansvärda sådana. Syftet med utmärkelsen är att uppmärksamma privatpersoner som med sitt engagemang bidragit till en hjälteinsats eller gjort en insats för Munkfors kommun.

Motiveringarna lyder:

Gunnar Nilsson

Efter flera timmars resultatlöst sökande av många ideellt involverade, efter en bil som försvunnit genom olyckliga omständigheter i Munkforsområdet med valpar i, ryckte Gunnar in som en räddande ängel och hittade bilen djupt inne i skogen, efter spaning från sitt privatplan. Därmed kunde han lotsa de som deltog i sökinsatsen på marken till en plats i skogen där bilen fanns och valparna räddades ur bilen oskadda efter sju timmar.

VOV, vilken hjälte!

Alexandra Larsen

För sitt hedersamma initiativ att starta en insamling till organisationen Blåljus i Samverkan. För deras viktiga arbete och som tack för att de stöttat henne och hennes bror på många sätt efter den tragiska händelsen som drabbade syskonen 2018, när deras far, brandmannen Andreas miste livet i en olycka i arbetet.

Stort grattis!

 

Publicering: 2019-08-13 | Ändrat: 2019-08-13
Sidansvarig: Nathalie Andersson | nathalie.andersson@munkfors.se