Hoppa till huvudinnehåll

Företagslunch: besök av Fritidsbanken

I torsdags arrangerades årets första företagslunch. Då fick man besök av Fritidsbanken. David Mathiasson, Fritidsbanken Värmland, och Munkfors föreningsstödjare Annelie Eriksson, som berättade om Fritidsbankens verksamhet.

Företagarna fick också information om hur man kan vara med och bidra till en bra miljö, kostnadsfria och hälsofrämjande sport- och fritidsaktiviteter för anställda, invånare, besökare och att utlåningen är till för alla, oberoende av ålder. Fritidsbanken är sedan 2013 etablerad på flera orter i Sverige. På söndag öppnar Munkfors sin egen Fritidsbank på Bliavägen 43. Invigningen äger rum klockan 14-16 och ett fullspäckat invigningsprogram utlovas. Mer information om det hittar du här

Varför arrangerar vi företagsluncher?

Företagsluncher för företagare eller personer med anknytning till näringslivet. Företagsluncherna arrangeras vid fyra tillfällen under 2018: två gånger under våren samt två gånger under hösten. Syftet med företagsluncherna är att bjuda in till informationsutbyte under lättsamma former. Det kan vara kommunens representanter som berättar om vad som är på gång i Munkfors kommun eller någon annan föreläsare som delger aktuell information om pågående projekt. Ibland kan hända att det är en av ortens företagare som har något att delge övriga. Man träffas över en bit mat, samtalar och ibland skapas nya kontakter som mynnar ut i samarbeten mellan företagen.

När arrangeras nästa företagslunch?

Nästa företagslunch arrangeras 19 april. Inbjudan skickas ut i god tid men notera gärna datumet redan nu.

Publicering: 2018-02-23 | Ändrat: 2018-02-26
Sidansvarig: Nathalie Andersson | nathalie.andersson@munkfors.se