Hoppa till huvudinnehåll

Företagsbesök hos Munkfors Bilskrot AB och Face It

Ny vecka innebär nya härliga möten med våra företagare. Denna gång var det Munkfors Bilskrot AB och Face It som fick besök av kommunens representanter.

Full fart på Munkfors Bil AB

Munkfors Bil AB eller Munkfors Bilskrot som företaget kallas lokalt av munkforsborna, är en auktoriserad bildemontering. Företagets ägare, Robert ”Robban” Persson och ”allt-i-allo” Mayliss Skaatun tog emot när kommunalråd Mathias Lindquist, turism- och näringslivschef Birgitta Svensson, personalchef Maritha Lundström och kommunchef Jan-Olof Appel besökte företaget. Tillsammans med sina fem medarbetare driver Robert och Mayliss en webbshop med 34 000 bildelar som säljs och skickas ut till kunder över hela landet.

Munkfors Bil tar även hand om bilar som behöver skrotas på ett miljövänligt sätt. Företaget är miljöcertifierade genom Sveriges Bilskrotares Riksförbund som är en branschanpassad certifiering som omfattar både miljö och arbetsmiljöFartfylld bilsport är också något som ligger varmt om hjärtat för Robban och company. En gedigen samling pokaler vittnar om framgångar i både rally och folkrace.

Katarina är sin egen hemma

En fantastisk utsikt över Klarälven mötte kommunens representanter när de hälsade på hemma hos Katarina Hagström på Mossängsvägen. Härifrån driver hon Face It , ett företag som erbjuder skönhetsbehandlingar såsom färgning och plockning av ögonbryn, ögonfransförlängning och Spray Tan. Katarina startade företaget 2012 i Munkfors och har fram till nu haft en lokal i Sunne. Nu har hon flyttat sin verksamhet tillbaka till Munkfors där hon numera både verkar och bor i samma hus. Hennes kunder i Fryksdalen tar gärna en tur över höjden till Munkfors för att bli ompysslade i Katarinas mysiga salong.

Publicering: 2019-03-07 | Ändrat: 2019-03-12
Sidansvarig: Nathalie Andersson | nathalie.andersson@munkfors.se