Hoppa till huvudinnehåll

Företagsbesök hos Mia´s och Munkfors Livs

Under tisdagen var det företagsbesök som stod på schemat. Denna gång var det Mia´s och Munkfors Livs som fick påhälsning av representanter från Munkfors kommun.

Munkfors Livs tar världens mat till Munkfors
Munkfors Livs öppnade förra året och har sedan 1 juli 2018 en ny ägare i form av Asmaa Mansur Dughmush. Förutom butiken här i Munkfors driver hon även butiker i Forshaga och Arvika med hjälp av sina bröder. I butiken på centrum i Munkfors har du nära till all världens mat och spännande smaker. Munkfors Livs har ett bra sortiment till bra priser vilket gör att deras kunder åker långväga från andra orter för att handla. Butiken har till och med blivit så populär att Asmaa funderar på att flytta verksamheten till en större lokal.

Hos Mia´s kan du skämma bort dig själv
Maria (Mia) Johansson säljer inte bara kläder, smycken, smink och väskor. Sedan ett år tillbaka kan hon även titulera sig som Hud- och spaterapeut efter att ha genomfört en 2-årig utbildning på den välkända hudvårdshögskolan IBS of Sweden i Stockholm. Hos Maria är du i trygga händer, hon är auktoriserad hudterapeut och hennes verksamhet är ansluten till SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation).

Med på båda företagsbesöken var Birgitta Svensson, turism- och näringslivschef, Mathias Lindquist, kommunalråd, Linn Thorén, praktikant, Kerstin Sandberg, stadsnätschef samt Per-Arne Jonsson Arbetsförmedlingen.

 

Publicering: 2018-10-11 | Ändrat: 2018-10-12
Sidansvarig: Nathalie Andersson | nathalie.andersson@munkfors.se