Drömsommarjobbet 2019

Vill du jobba med dans, film, klassisk musik eller textil i sommar? Nu kan du söka till Drömsommarjobbet 2019.

Drömsommarjobbet erbjuder dig som är ung en möjlighet att testa hur det är att jobba inom kulturområdet. Under fyra sommarveckor (17 juni-13 juli) får du arbeta tillsammans med en professionell handledare inom inriktningarna dans, film, klassisk musik eller textil. Drömsommarjobbet ger dig en grym erfarenhet som får dig att växa som person, det ger klirr i kassan och dessutom passar det finfint i ditt CV.

Du som bor i Värmland och går ur grundskolans årskurs 9 eller årskurs 1 eller 2 på gymnasiet kan ansöka om plats på Drömsommarjobbet. Efter att ansökningstiden har gått ut sker ett urval av de sökande som blir erbjudna att komma på intervju (film, textil) eller audition (dans, klassisk musik). Därefter väljs de ut som får erbjudandet om en plats.

Jag vill ansöka till Drömsommarjobbet 

Läs mer och ansök senast 25 mars på www.regionvarmland.se/dromsommarjobbet.

Drömsommarjobbet 2019 arrangeras av Region Värmland och Wermland Opera med stöd av Arvika Kommun, Karlstads kommun, The Great Journey/Karlstad Innovation Park och CUPIDO (Interreg Nordsjö projekt som finansieras av Europeiska regionala utvecklingsfonden).

Publicering: 2019-03-04 | Ändrat: 2019-03-04
Sidansvarig: Nathalie Andersson | nathalie.andersson@munkfors.se