Hoppa till huvudinnehåll

Driftinformation till dig som är stadsnätskund

18 november 00.00-08.00 kommer vi att göra ett planerat underhållsarbete i stadsnätet. Arbetet berör samtliga anslutna kunder och kan medföra störningar på dina bredbandstjänster.

Natten till måndag 18 november mellan 00.00-08.00 gör vi ett planerat underhållsarbete i stadsnätet. Arbetet berör samtliga anslutna kunder och kan medföra störningar på dina bredbandstjänster. Vi gör allt vi kan för att så få som möjligt ska märka av arbetet. När underhållsarbetet är klart kommer ett nytt driftarbete att genomföras natten till 21 november, samt ett under vecka 48. Tiderna är preliminära, och fler tillfällen kan eventuellt komma att bokas in. Vi uppdaterar med ny information inför varje tillfälle.

Varför gör vi uppgraderingen?

Vårt stadsnät växer samtidigt som fler och bättre tjänster används dagligen. För att kunna hålla en hög kvalitet även i framtiden behöver nätet med jämna mellanrum uppgraderas. Nu förbättrar vi mjukvaran som styr nätet, senare i vår kommer även en del av hårdvaran, det vill säga nätets kärna, att uppgraderas.

Hur får jag information?

Information om samtliga arbeten hittar du alltid här på vår webb. Vi kommer även lägga upp information på vår Facebooksida inför varje tillfälle. Ett tips är därför att följa oss på Facebook och prenumerera på våra inlägg. Om du vill kan du ta bort prenumerationen i efterhand. Våra tjänsteleverantörer är informerade om det pågående arbetet.

Publicering: 2019-11-13 | Ändrat: 2019-11-13
Sidansvarig: Nathalie Andersson | nathalie.andersson@munkfors.se