Var med och Håll Munkfors Rent!

I år deltar Munkfors i Vi Håller Rent- Håll Sverige Rents aktion mot nedskräpning. Runt om i landet plockar förskolor, skolor, föreningar, företag och privatpersoner skräp - både för att göra sin närmiljö lite finare och för att visa att nedskräpning inte är okej. Kom med du också!

Anmäl er senast 31 mars

Från den 6:e februari är anmälningen öppen till Vi Håller Rent! Anmäl er på www.hsr.se/vihallerrent. Anmälan stänger 31 mars. Alla anmälda förskolor, skolor och barn- och ungdomsföreningar får kostnadsfritt Håll Sverige Rent skräpplockarmaterial bestående av sopsäckar, soppåsar och digitalt pedagogiskt material. I Munkfors delar vi ut materialet vecka 18. Deltagare hämtar sitt material på Smedsgatan 16, kommunkontoret.

Företag, privatpersoner och övriga föreningar kan köpa skräpplockarmaterial i Håll Sverige Rents webshop från och med 6 februari 2019. Samtliga deltagare kan också använda skräpplockarappen Skrappen och registrera sin skräpplockning. Skrappen finns för både iPhone- och Androidmobiler.

Vi Håller Rent är ett bra tillfälle att lära sig mer om nedskräpning, återvinning och konsumtion.

Vinn konsert med Electric Banana Band och bröderna Norberg

I år finns det en extra anledning att engagera alla små skräpplockarhjältar i kommunen! Den kommun som under årets Vi Håller Rent-kampanj engagerar flest skräpplockande barn, i förhållande till antal barn i kommunen, vinner nämligen en konsert med glädjespridarna Electric Banana Band och Bröderna Norberg.  Lördagen den 7 september uppträder de i den kommun som är bäst i Sverige på skräpplockning.

Låt skräpplockartävlingen börja!

Vid frågor om Vi Håller Rent, kontakta Natalie Broqvist  på 072-2231626 eller natalie.broqvist@munkfors.se

Publicering: 2019-03-12 | Ändrat: 2019-03-12
Sidansvarig: Natalie Broqvist | natalie.broqvist@munkfors.se