Säsongens vardagshjältar hyllades

Nu är det dags att utse säsongens vardagshjältar. Denna gång föll valet på hockeyspelande tjejtrio och Lars Göran Larsson som skapar bra vardagar för kommunens seniorer.

Tre gånger om året utser gruppen Profilera Munkfors säsongens vardagshjältar där en man och en kvinna uppmärksammas för sina ideella insatser, ofta behjärtansvärda sådana. Syftet med utmärkelsen är att lyfta privatpersoner som har gjort en viktig insats för Munkfors kommun.

Hockeyspelarna Tindra, Nellie och Emma

I mitten av februari blev Tindra Persson, Nellie Björklund och Emma Persson uttagna till Stålbucklan, en distriktslagsturnering som är tjejernas motsvarighet till TV-pucken. Nu är de utsedda till säsongens vardagshjältar för sina fina insatser och prestationer i turneringen. Trion är riktiga förebilder för alla tjejer som spelar hockey.

Lars-Göran skapar bra vardagar för våra seniorer

Det är inte bara i sitt jobb som ledsagare och boendeassistent som Lars-Göran tar hand om de äldre på kommunens boenden. Ofta tar han med dem på någon trevlig aktivitet även på sin fritid. Tack vare Lars-Göran får många chansen att komma ut mer än vanligt och delta socialt, något som uppskattas av både de boende och deras anhöriga. Det är hans generösa och ideella insats som gör att han är värd utmärkelsen vardagshjälte. En medmänniska som ger av sin privata tid till andra helt enkelt.

 

Publicering: 2019-04-16 | Ändrat: 2019-04-16
Sidansvarig: Nathalie Andersson | nathalie.andersson@munkfors.se