Hoppa till huvudinnehåll
Medarbetaren Björn Lindkvist visar en av maskinerna för vd Per Jonsson, kommunalråd Mathias Lindquist och kommunchef Jan-Olof Appel. Foto: Birgitta Svensson.

Årets första företagsbesök gick till Munkfors Sawmill Support AB

Nytt år innebär nya trevliga besök hos våra företagare. Idag var det Munkfors Sawmill Support AB som fick besök av kommunens representanter.

VD Per Jonsson tog med kommunchef Jan-Olof Appel, kommunalråd Mathias Lindquist och turism- och näringslivschef Birgitta Svensson på en intressant rundtur i produktionen.

Munkfors Sawmill Support AB servar och levererar allt som ett sågverk eller hyvleri behöver inom band, klingor och verktyg. Företaget tillhör en av de tre främsta huvudaktörerna i Sverige och har genom sina 60 år i branschen byggt upp en stor hantverkskunskap. För att kunna hålla en hög servicenivå och tillfredsställa kundernas behov har man satsat åtskilliga miljoner på både maskiner och lokaler. Kvalitet, pålitlighet och innovationsförmåga är egenskaper som utmärker Sawmill i produktutbudet och all deras service. I dagsläget har företaget 34 anställda.

Tack Per och Munkfors Sawmill Support AB för ett fint besök!

Publicering: 2019-01-30 | Ändrat: 2019-01-30
Sidansvarig: Nathalie Andersson | nathalie.andersson@munkfors.se