Munkfors-Ransäter med i Körslaget!

En kör från Munkfors-Ransäter ska tävla i TV4:s succéprogram Körslaget i höst! Kören kommer att ledas av artisten Anna Book.

 

Anna Book kommer att välja ut 20 personer till Munkfors-kören. Castingen hålls på Munkfors Förenings- och Konferenscenter den 18 augusti.


Körledaren har tillbringat många skollov i Munkfors. I slutet av 70-talet köpte mamma Maritha hus på Näset och hade det kvar ända tills för några år sedan. Dessutom gick Anna Book hela sjunde klass på Forsnässkolan.

 

- Så Munkfors har varit som mitt andra hem. Jag tror jättemycket på mig själv och på Värmland i Körslaget, säger Anna Book i en intervju med Värmlands Folkblad.

 

När programmet börjar sändas i TV4 i september, klockan 20 på lördagar, finns Munkfors-kören med under namnet "Team Book".

 

Tidigare år har bland annat Putte Nelsson, Andreas Johnsson och Kalle Moraeus vunnit Körslaget, där tittarna röstar vidare den kör som de tycker sjunger bäst och utstrålar mest sångglädje.


Den kör som tittarna röstar fram som vinnare får 500 000 kronor att skänka till valfri välgörenhetsorganisation i sin hemkommun.


Birgitta Svensson, turism- och näringslivschef i Munkfors-Ransäter, är positiv:


- Det här är stort för vår ort, det sätter verkligen Munkfors-Ransäter på kartan. Och det saknas inte sångförmågor så jag är övertygad att Anna får ihop en riktigt bra kör. Jag hoppas hela bygden samt även övriga delar av länet hjälper till att rösta och stötta den enda kören som deltar från Värmland, säger Birgitta.

 

Läs mer om Anna Book och de andra körledarna på tv4.se genom att klicka här!

 

Vill du ansöka om att bli körmedlem? Klicka här!

 

Munkfors-Ransäters deltagande i Körslaget har utsetts till "Juni månads positva händelse"!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sidansvarig: David Falk
2013-06-28
Munkfors Kommun, Box 13, 684 21 Munkfors (Besöksadress: Smedsgatan 16) Telefon: 0563-54 10 00
Fax: 0563-54 10 04 Epost: kommun@munkfors.se